IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013
Imprezy lotnicze 2013 - Luźne dyskusje
Eskimos:
--- Cytat: hesja w Marzec 02, 2013, 03:49:51 pm ---heh a w glowie siedzialo Las Vegas jakby kasy nastarczylo :((
teraz to bez sensu
--- Koniec cytatu ---
Zawsze mozesz poleciec w druga strone, australijczycy fajnie sie bawia. Chociaz mnie meczy Izrael maja w tym roku swoja rocznice moze byc ciekawy zestaw maszyn ;)
sfw:
--- Cytat: Eskimos w Marzec 02, 2013, 07:30:22 pm ---
--- Cytat: hesja w Marzec 02, 2013, 03:49:51 pm ---heh a w glowie siedzialo Las Vegas jakby kasy nastarczylo :((
teraz to bez sensu
--- Koniec cytatu ---
Zawsze mozesz poleciec w druga strone, australijczycy fajnie sie bawia. Chociaz mnie meczy Izrael maja w tym roku swoja rocznice moze byc ciekawy zestaw maszyn ;)
--- Koniec cytatu ---
Chyba, że pokazy w Syrii/Iranie zrobią ;D
Eskimos:
--- Cytat: sfw w Marzec 02, 2013, 07:48:46 pm ---
teraz to bez sensu
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
W Syrii i Iranie to amerykanie zrobia pokazy, pewnie dlatego odwolali wszystkie loty ;)
volt:
--- Cytat: Eskimos w Marzec 02, 2013, 07:56:09 pm ---
--- Cytat: sfw w Marzec 02, 2013, 07:48:46 pm ---
teraz to bez sensu
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
W Syrii i Iranie to amerykanie zrobia pokazy, pewnie dlatego odwolali wszystkie loty ;)
--- Koniec cytatu ---
W sensie że eFki TB muszą uzbroić, bo im maszyn zbrakło? ;D
biver:
Czy w tym roku macie w planach Axalp? Rezerwowaliście jakieś domki ;) ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej