IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013

Imprezy lotnicze 2013 - Luźne dyskusje

<< < (10/17) > >>

Eskimos:

--- Cytat: hesja w Marzec 02, 2013, 03:49:51 pm ---heh a w glowie siedzialo Las Vegas jakby kasy nastarczylo :((
teraz to bez sensu

--- Koniec cytatu ---
Zawsze mozesz poleciec w druga strone, australijczycy fajnie sie bawia. Chociaz mnie meczy Izrael maja w tym roku swoja rocznice moze byc ciekawy zestaw maszyn ;)

sfw:

--- Cytat: Eskimos w Marzec 02, 2013, 07:30:22 pm ---
--- Cytat: hesja w Marzec 02, 2013, 03:49:51 pm ---heh a w glowie siedzialo Las Vegas jakby kasy nastarczylo :((
teraz to bez sensu

--- Koniec cytatu ---
Zawsze mozesz poleciec w druga strone, australijczycy fajnie sie bawia. Chociaz mnie meczy Izrael maja w tym roku swoja rocznice moze byc ciekawy zestaw maszyn ;)

--- Koniec cytatu ---

Chyba, że pokazy w Syrii/Iranie zrobią  ;D

Eskimos:

--- Cytat: sfw w Marzec 02, 2013, 07:48:46 pm ---
teraz to bez sensu

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

W Syrii i Iranie to amerykanie zrobia pokazy, pewnie dlatego odwolali wszystkie loty  ;)

volt:

--- Cytat: Eskimos w Marzec 02, 2013, 07:56:09 pm ---
--- Cytat: sfw w Marzec 02, 2013, 07:48:46 pm ---
teraz to bez sensu

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

W Syrii i Iranie to amerykanie zrobia pokazy, pewnie dlatego odwolali wszystkie loty  ;)

--- Koniec cytatu ---

W sensie że eFki TB muszą uzbroić, bo im maszyn zbrakło? ;D

biver:
Czy w tym roku macie w planach Axalp? Rezerwowaliście jakieś domki ;) ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej