IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013

Imprezy lotnicze 2013 - Luźne dyskusje

(1/17) > >>

Amon:
Luźne dyskusje odnośnie imprez na rok 2013.

PC:
23. Aviaticka Pout' 2013, 1-2 czerwiec, Pardubice - Czechy                                       Kavala Airshow, 21-23 czerwiec, Kavala - Grecja                                                           
AIRPOWER 2013, 28-29 czerwiec, Zeltweg - Austria                                                 
Waddington International Air Show - 6-7 lipiec, Waddington - Anglia                   
Royal International Air Tattoo - 20-21 lipiec, Fairford -  Anglia                                    Czech International Air Fest 2013, 7-8 wrzesień, Hradec Kralove - Czechy                    AXALP - Pokazy Szwajcarskich Sił powietrznych, 9-10 październik, Axalp - Szwajcaria

linki do stron tutaj: :)
http://www.pokazy-lotnicze.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=117&Itemid=134

pilotex:
Słuchajcie, które pokazy są lepsze-Airpower czy Air Tatoo? Ehh... Nowicjusz jestem ;)

O Axalp nawet nie wspominam-chyba najlepsze pokazy z tych wszystkich wymienionych, ale nie biorę ich pod uwagę-ze swoją lichą kondycją (...niestety, zdrowie siadło) nie wejdę na górę :(

Złoty:
Każde z nich są... inne. A jeśli chodzi o Axalp to- wejdziesz;), chyba że coś bardzo poważnego dopadło.

hesja:
hehe trudne pytanie
ale jak bym musial wybrac to... noszzz
nie umię :/
i tu i tu dzieje sie bardzo duzo
na RIAT zapewne bedzie F-35 wiec nie mozna odpuscic
ale AP jest co dwa lata i naprawde sie staraja
nie odpowiem - za glupi jestem - bede i tu i tu

a o Axalp sie nie martw - na KP wejdziesz na pewno skoro ja wlazłem :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej