IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013
Imprezy lotnicze 2013 - Luźne dyskusje
kichu:
Co oni wszyscy sie na czerwiec uparli. Ciasno sie zaczyna robić :)
wilk:
--- Cytat: MsPilotka w Grudzień 08, 2012, 12:40:01 am ---A no masz rację. Skoro wchodzi się godzinę... To nie jest źle ;) Pożyjemy, zobaczymy-jeszcze poszperam na forum. Dzięki za info!
--- Koniec cytatu ---
ale możesz spokojnie i 2 godziny wchodzić, to nie wyścigi a przyjemność; ja wchodzę około 1.5h i też się cieszę jak.......
dochodzę :P i dojdę :P :P :P ;D
MarS:
--- Cytat: kichu w Grudzień 08, 2012, 12:27:45 pm ---Co oni wszyscy sie na czerwiec uparli. Ciasno sie zaczyna robić :)
--- Koniec cytatu ---
kichu, bierzesz miesiąc urlopu w czerwcu i gra :) ...... ja niestety o urlopie w czerwcu mogę pomarzyć :( ale i tak z dwie imprezy się postaram ogarnąć wekkendowo, narazie na celowniku Luchtmachtdagen i Air Power Zeltweg choć ten wyjazd dla mnie mnie najbardziej masakrastyczny jest .....
Ten Geteborg tez ciekawy choć poczekajmy na pełrn program .... hmmmm do przeprawy promowej Świnoujście - Ystad mam 15 minut drogi sam rejs to 7 godzin ..... i potem z Ystad do Geteborga 3 godziny furą .... jak by połęczenie promowe było w nocy i można by sie kimnąć to nie jest źle
Eskimos:
Marsiu ty spokojnie mozesz uderzyc na prom do Sasnitz masz jakies poltorej godziny tam, prom do Trelleborg 4 godziny i jestes juz w Szwecji, tansza opcja.
nurek:
--- Cytat: Eskimos w Grudzień 08, 2012, 01:07:50 am ---
8-9 czerwiec Goteborg, kolekcja Saabow od Tunana do Gripena, no i miejscowki dla spotterow gratis, na koncu pasa i dosc blisko .
--- Koniec cytatu ---
No powiem ci że dziś jak ogłosili że z KRK będzie latał tam RYR, to sprawa zobaczenia domu Vigena nabrała zupełnie innego koloru.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej