Ja niepijący jestem, gdzieś tam będę
no trochę jest - jak dobrze wszystko pojdzie to tez będę w czwartek
Cytat: krispol w Sierpień 20, 2013, 06:29:01 pmJa zamyślam czwartek na podejściu, piątek Skaryszewska, sobota, niedziela trybuna.A jest coś w ogóle w czwartek że chcesz być?
Ja zamyślam czwartek na podejściu, piątek Skaryszewska, sobota, niedziela trybuna.
Cytat: hesja w Sierpień 20, 2013, 09:14:24 pmno trochę jest - jak dobrze wszystko pojdzie to tez będę w czwartek na pewno będziesz
czy ja mam byc w czwartek rano czy popoludniu czy jutro wieczorem wytrzezwiec na spokojnie
Cytat: deoc w Sierpień 20, 2013, 09:39:01 pmczy ja mam byc w czwartek rano czy popoludniu czy jutro wieczorem wytrzezwiec na spokojnie kochany synu, my z mamą w czwartek przed południembo w srode musimy zalatwic kilka spraw typowych dla doroslakow
Cytat: wilk w Sierpień 20, 2013, 09:19:51 pmCytat: hesja w Sierpień 20, 2013, 09:14:24 pmno trochę jest - jak dobrze wszystko pojdzie to tez będę w czwartek na pewno będziesz Tadex a Ty od kiedy na polu?
Byle jeszcze dzisiaj jakos te nudy przezyc i do ataku
Cytat: Eskimos w Sierpień 21, 2013, 10:25:49 amByle jeszcze dzisiaj jakos te nudy przezyc i do ataku Myślałem żeby nawet dzis podskoczyć na chwile na wieczór ale chyba jednak odpuszczę
Zapasy wody będziesz zakopywał? ;-)
Naprzód ku przygodzie