IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Wywiad donosi
Dreamliner.. z eskortą F-16
barte.k:
Makula pilotuje między innymi, więc może zrobi prawdziwe Low :)
hesja:
BYM SIE BARDZO ZDZIWIL...
Pan Jurek robi piekne low passy, ktore np. podziwialismy na Żarze
ale tam ryzykowal swoje zycie i FOXa
tu jest na pokladzie sporo ludzi i... samolot jakby deczko od Foxa drozszy :)
No i Low Pass niestety/stety nie jest priorytetem
tym bardziej w czasie, gdy Polsce nie jest potrzebne kolejne spektakularne boom :(
Do tego jeszcze przepisy...
No jestem ciekaw :)
volt:
--- Cytat: barte.k w Listopad 14, 2012, 11:36:15 am ---Volt, jasne, że low passa nad miastem przez centrum nie będzie, ale myślałem, że chociaż może przeleci jak swojego czasu
Migi/Su/F16/Iskry z okazji święta lotnictwa..
Wiadomo, że będzie low pass nad lotniskiem i wiadomo, jak pisze Ms.Pilotka, że spotterów będzie na pęczki:)
--- Koniec cytatu ---
Tak, chodziło mi o low passa nad miastem :) Tak sobie myślałem o niskim przelocie nad Placem Defilad z zahaczeniem Rotundy i może smyrnięcia skrzydłem palmy na De Gaulle'a... Błagam Cię Bartek...:)
Nic nad miastem nie będzie.
A co do low passa nad pasem - możesz się hesja zdziwić :) Jeśli poleci mniej więcej jak Orkiestrolot, to będzie moc.
Jamal:
Znaczy Volcik, bez kosiaka autobusem nie pokazuj się na forumie :D
młody:
Jaki przelot nad miastem.... ludzie... :) zrobi podejście do pasa z eFami bo z tego co słyszałem low passem nie można tego nazwać... 800m?
Później ma zrobić drugie podejście solo już trochę niżej... Ale na low passa podobnego do Orkiestrolotu Volt to bym nie liczył...
No nic... zobaczymy jutro :D
Poza tym jutro ma być mgła także nie zdziwię się jeżeli odwołają tę końcówkę eskorty eFów.
Gdyby ktoś jeszcze nie wiedział :)
15.11 LO9787 PAE-WAW B787 ARR.1030 :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej