IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Wywiad donosi
Dreamliner.. z eskortą F-16
Jamal:
--- Cytat: młody w Listopad 14, 2012, 07:09:50 pm ---15.11 LO9787 PAE-WAW B787 ARR.1030 :)
--- Koniec cytatu ---
A czy Ty nas właśnie nie obrażasz?? :)
barte.k:
Volt,
nie chciałbym, żeby mnie ktoś źle zrozumiał. Naprawdę zdaję sobie sprawę jak to wygląda. Zdaję sobie też sprawę, że żadnego low passa czy też nawet przelotu nad miastem (w sensie nad centrum) nie ma się co spodziewać bo przepisy, procedury itd...
Niemniej pomyślałem sobie, że "a gdyby jednak...to by było miło" (i tu znów nie myślałem o zahaczanie skrzydłem o rotundę;) )..
W każdym razie, jeśli mgła rano nie zgęstnieje za mocno to samo lądowanie będzie dla wielu nie lada przezyciem:)
ja niestety tylko na tvn24 bede sledził..
volt:
--- Cytat: barte.k w Listopad 14, 2012, 11:31:35 pm ---Volt,
nie chciałbym, żeby mnie ktoś źle zrozumiał. Naprawdę zdaję sobie sprawę jak to wygląda. Zdaję sobie też sprawę, że żadnego low passa czy też nawet przelotu nad miastem (w sensie nad centrum) nie ma się co spodziewać bo przepisy, procedury itd...
Niemniej pomyślałem sobie, że "a gdyby jednak...to by było miło" (i tu znów nie myślałem o zahaczanie skrzydłem o rotundę;) )..
W każdym razie, jeśli mgła rano nie zgęstnieje za mocno to samo lądowanie będzie dla wielu nie lada przezyciem:)
ja niestety tylko na tvn24 bede sledził..
--- Koniec cytatu ---
:)
Prognozy faktycznie mizerne. Temperatura -2 (odczuwalna -5), mega mgły i podstawa chmur w zasadzie na poziomie 0. Wierzchołek na...500m (!) :o
PS. Obiło mi się o uszy, że eskorta eFów całkowicie odwołana. Ale nie traktujcie tego jako pewne info, może jedynie zrezygnowali z podejścia do pasa razem z Dreamkiem.
pilotex:
Aż tu nagle Dreamliner zostaje przekierowany do KTW (marzenie trochę z kosmosu, ale nadzieja zawsze umiera ostatnia)... ;D
Robteek:
No i jest potwierdzenie.
W porannym wywiadzie rzecznik LOT-u potwierdził, że będzie asysta 4 x F16 i "low pass" dla widzów. :)
Kur.......... , że się nie mogę wyrwać by to przynajmniej zobaczyć >:(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej