Pewnie sie nie spotkaliśmy ,bo staliście gdzieś za nami...nie widzieliśmy Was ,ale słyszeliśmy ...:-)
Jeszcze nie umieściłem moich wypocin, zatem nie będę się wymądrzał...odważyłem się skomentować Eskela , gdyż jest to bliska mi osoba, mój przyjaciel. On wybaczy i zrozumie ,że nie mam nic złego na myśli.:-)
1. bardzo podoba mi się to zdjęcie , warkocz za skrzydłami snujący się niczym przeplataniec Tatiany Złotowłosej Długowarkoczej spod Kijowskiej wsi. Ciemna tonacja zdjęcia sprawia ,że marzymy o wieczornym piwku w gronie swoich przyjaciół. Bardzo podoba mi się to zdjęcie. Zdjecie przekazuje ostre emocje.
2. troche nieostre , szkoda ,że nie ma wiecej flar
3.świetna fota, chyba najlepsza w tym zestawieniu. Schludne kłębowisko mlecznobiałej, gęstej chmury , wypluwające wspaniały i najefektowniejszy (dla mnie) samolot. Scena jak z typowego amrykańskiego kina..a w ostatniej scenie USArmy jednak podnosi sie z kolan i ratuje świat.Może nieostre , ale za to świetnie się ogląda.
4.nie podoba mi się, niemal całe zdjęcie jakbym oglądał zza firanki .
5.tez mi się nie podoba, linijności i sztywność cniczym wzór Burberry
6. Bardzo udane zdjęcie ! piekny kształt Miga na wznoszeniu, zarysowana linia przelotu, u mnie czysto, ostro i wyraźnie. Ładne zdjęcie,podoba mi się.
7.Kolejne klimatyczne zdjęcie w zestawieniu. Nieostre , ale mi to nie przeszkadza, ważniejszy jest klimat a to zdjęcie ma "to coś"...uciałbym nieco dołu gdyby bylo to moje zdjecie.
8.świetny holenderski F16, dziób nieostry , ale rufa extra , piękna kolorystyka. Bardzo udane zdjęcie.
9. Zdjęcie które chciałbym sam zrobić. Zawsze zastanawiam się, ile trzeba mieć szczęścia, jakie "dobre oko" aby upolować pilota F16 kiedy macha ręką pozdrawiając publiczność...u mnie zdjęcie ostre, bardzo wyraźne, żywe piękne kolory bez szumów itp.
Skomentowałem jak umiałem najlepiej i szczerze. Druzgocąca większość zdjęć na tym forum , jest w jakości jakiej zapewne nigdy nie osiągnę, są analogią nieba. :-)