mam nadzieje, ze chociaz Wy nie jestescie teraz chorzy u mnie antybiotyk i jakis laryngolog ma byc grany :/ zrobie sobie cieplej herbatki z malinami i zaraz przejrze BS i zdjecia na trzeźwo
Cytat: deoc w Wrzesień 24, 2012, 01:50:08 pmmam nadzieje, ze chociaz Wy nie jestescie teraz chorzy u mnie antybiotyk i jakis laryngolog ma byc grany :/ zrobie sobie cieplej herbatki z malinami i zaraz przejrze BS i zdjecia na trzeźwo ponoć najlepsze to grzane piwo z korzonkami; ale należy to pić a nie robić okładów na korzeń
Cytat: wilk w Wrzesień 24, 2012, 02:02:25 pmCytat: deoc w Wrzesień 24, 2012, 01:50:08 pmmam nadzieje, ze chociaz Wy nie jestescie teraz chorzy u mnie antybiotyk i jakis laryngolog ma byc grany :/ zrobie sobie cieplej herbatki z malinami i zaraz przejrze BS i zdjecia na trzeźwo ponoć najlepsze to grzane piwo z korzonkami; ale należy to pić a nie robić okładów na korzeń Jak Ci doktór Kwinto zalecał Pigvomecyne to nie chciałeś pićjak sie nie zapobiega to trza leczyć Pani doktur powiedziala Rovamycyna i jem takie teraz przez 5 dni... i jeszcze zasugerowal Essentiale Forte.... oslonowo
ja mam tylko PGS - czyli Płocką Grupę Spooterów choć jakoś znajomo ubrani
Jak Ci doktór Kwinto zalecał Pigvomecyne to nie chciałeś pić