FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

Wybór sprzętu-Nikon... tylko co dalej? (HELP!)

<< < (7/18) > >>

volt:

--- Cytat: JIMIX w Sierpień 17, 2012, 12:02:05 am ---Sorry, ale jakosc zdjec przy wyzszym ISO z D90 jest jak z D300, czyli kupa.
--- Koniec cytatu ---

Potwierdzam, niestety.

pilotex:

--- Cytat: Jamal w Sierpień 17, 2012, 09:55:01 pm ---poza szybszym AF w stosunku do A200 nie oczekuj cudów jeśli chodzi o jakość.

--- Koniec cytatu ---
Głownie o szybkość AF mi się rozchodzi-A200 działa jak stary robot  ;D Cudów się nie spodziewam, ale jakość nikona na pewno jest lepsza-mój kumpel używa D40 (stary, ale jary) i zdjęcia wychodzą lepiej niż na moim.

Mori:

--- Cytat: hesja w Sierpień 17, 2012, 01:27:48 pm ---a powiedz Rzepka tak szczerze jaka masz technike fotografowania?
Czy przypadkiem podczas focenia nie przelaczasz sie miedzy A i S i i tak krecisz jednym kolkiem?
Nie zdarza Ci sie ze w ferworze walki mając dwa pokretla, krecisz nie tym kolkiem co potrzeba? :P

--- Koniec cytatu ---

Ja się tam bez bicia przyznaję że w moim D90 jedno kółko by mi w zupełności wystarczyło.
Przełączam się głównie między A i S.
Dwa są u mnie zazwyczaj głównie po to żeby się mylić w ferworze walki którym akuratnie pokręcić .
:)

hesja:
tuś mi brat :)

volt:
...a potem patrzę na EXIF i się zastanawiam, czemu szkło f/2.8 domykałem w pięknej pogodzie do f/7.1...skąd ja to znam ;D ;D ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej