ZDJĘCIA LOTNICZE > Historyczne statki powietrzne

The Smithsonian's National Air and Space Museum by hesja

<< < (2/5) > >>

Złoty:

--- Cytat: hesja w Lipiec 16, 2012, 01:50:53 pm ---
--- Cytat: Złoty w Lipiec 16, 2012, 01:49:43 pm ---Chciałbym kiedyś odwiedzić to miejsce.

--- Koniec cytatu ---
Co chwile siedzi w Stanach to co go powstrzymuje? a_A? :)

--- Koniec cytatu ---
Wiesz jak to ze mną, pojadę to zaraz grad spadnie, oberwanie chmury, piorun strzeli, dach się zawali, ech szkoda tak pięknego miejsca :)

hesja:

--- Cytat: Złoty w Lipiec 16, 2012, 01:53:23 pm ---
--- Cytat: hesja w Lipiec 16, 2012, 01:50:53 pm ---
--- Cytat: Złoty w Lipiec 16, 2012, 01:49:43 pm ---Chciałbym kiedyś odwiedzić to miejsce.

--- Koniec cytatu ---
Co chwile siedzi w Stanach to co go powstrzymuje? a_A? :)

--- Koniec cytatu ---
Wiesz jak to ze mną, pojadę to zaraz grad spadnie, oberwanie chmury, piorun strzeli, dach się zawali, ech szkoda tak pięknego miejsca :)

--- Koniec cytatu ---

albo... ktos na rurze wywija :P

kichu:
oby sie nie skonczyło na wywnieciu orła :) ale do tematu

odnosnie fotek to za Złotym - juz zesmy sie naogladali na FB - tu moze nacieszyc okiem w dobrej (czyli nie FB) jakosci

bardzo mi robia te gdzie samolot + sposob ekspozycji (swiatlo, miejsce, tlo etc) + caly aspekt foto tworza jakby to nazwac swoj klimat od a do z
np. klimat i kolorystyka na fotkach promu jak 1 i 3, sr-71 od dolu etc. albo ktores tam na stronie gdzie caly hangar tworzy zajebisty klimat
architektoniczny razem z samolotem

naprawde bardzo dobra robota - szacun!

gdybym mial sie do czegos przyczepic - to pare kadrow z fisza srednio mi lezy, chodzi mi o to, ze o ile te, gdzie samolot lub jego czesc jest fajnie
wkomponowana w przestrzen muzeum (np. prom, tomcat i ktores warbirdy jesli dobrze pamietam) albo gdzie przerysowanie tworzy jakis fajny
klimat - to tam bardzo na tak, o tyle tam sa jeszcze ze 2-3 gdzie samolot jest walniety od przodu od dolu na fiszu i tak poza tym, ze to jest
troche przerysowane - to mam wrazenie ze ten fisz tam jest troche na sile - nie wiem jak to dokladnie napisac, zebysmy sie zrozumieli,
chodzi o to, ze z grubsza jak zobacze taki kadr raz na iles tam zdjec to jest ok, ale jak mam 3 podobne pod rzad, to sie troche opatrzy

no i zarabiste muzeum :) zarowno eksponaty, jak i cala ekspozycja itp itd. tylko sie poslinic z zadrosci, ze sie nie pojechalo

Dyziek:
Klasa robota...co do muzeum...mają rozmach sku...ny;)

hesja:
kichu - staram sie ale nie wiem o co Ci kaman :)
daj jakis przyklad abo co :)

Czemu i gdzie uzywam fisza? Najprosciej - Bo lubie :) Bo to nie jest latwe zapanowac nad taka iloscia przestrzeni.
Uzywam go nie tylko tam gdzie chce cos przerysowac ale czasem jest to jedyna opcja by np. maszyne w muzeum (ciasno jak cholera) zmiescic w ogole w kadrze...
Podpieram to tez ciasnymi kadrami bo lubie szukac szczegolow czy roznych interakcji...
Na stronie wrzucam sobie kupa mieci duzo fotek, czesto podobnych i czesto takich, ktoych nie pokazalbym w prezentacji chocby forumowej ale wiem ze czasem gdzies kiedys z nich skorzystam. Dlatego lepiej oceniac fotki ktore wrzucam do prezentacji a tamte... no niech sobei beda jako rozszerzenie tematu dla ciekawskich :))

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej