ZDJĘCIA LOTNICZE > Historyczne statki powietrzne
The Smithsonian's National Air and Space Museum by hesja
kichu:
no dobra, chodzi mi o to, ze odpalam galeryjke i co fota to zachwyt, bo naprawde zarabiste kadry, klimat itd.
tam gdzie bardzo mi fisz robi to np. 16666, 16648, 16633, 16681 - tam gdzie obok samolota czuc fajnie skomponowana przestrzen, glebie itp itd. albo 16619 (fajna MORDA)
czy te co do posta wrzuciles i pozniej trafiam na takie np. 16615 - i jakies to takie zwyczajne (dokumentalne?) :)
--- Cytuj ---Na stronie wrzucam sobie kupa mieci duzo fotek, czesto podobnych i czesto takich, ktoych nie pokazalbym w prezentacji chocby forumowej ale wiem ze czasem gdzies kiedys z nich skorzystam.
--- Koniec cytatu ---
no to nie ma tematu
a odnosnie fot z pierwszego posta to #5 chyba dla mnie the best - taka kwintesencja USA i tego muzeum :)
A swoja droga f-35 juz w muzeum ? szybko :)
hesja:
a to Nakajima
nie dało sie jej inaczej podejsc a bardzo Pacyfik lubie...
chyba nie znalazlem wiecej tego typu "wpadek" :) nawet na www
F-35 - brzydki jakis taki :/
nie wiem - nie zrbil mi wcale i tez tylko kupa mięci na www jest
sałko:
No zazdrosc posladeczki sciska. Chodzi mi glownie o kadry. Zawsze jak wpatruje sie w czyjes obrazki jestem pewien, ze nigdy w zyciu sam nie pokazalbym tego w ten sposob. Nice
Marco:
ten perfekcjonizm zaczyna być nudny ;) .......
Acroluc:
Foty jak zwykle wymiatają :)
i jeszcze te eksponaty... eh...
--- Cytat: kichu w Lipiec 16, 2012, 03:00:50 pm ---A swoja droga f-35 juz w muzeum ? szybko :)
--- Koniec cytatu ---
W listopadzie zeszłego roku byłem w Hendon (RAF Museum) i też już stał. Też się dziwiłem...
Dopiero na necie doczytałem, że to makieta :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej