Zacznę od końca
larky - opierdolu za wilegchne logo nie będzie
Jak się spotkaliśmy z Krzyśkiem podczas naszej wizyty za wielką wodą, to pierwsze co to mu powiedzielismy "Krzychu wszystko OK ale to logo
" na co Krzysiek bardzo ładnie nam wyjaśnił czemu logo jest i czemu takie "okazałe" .... i chłop ma swoje powody i to bardzo sensowne. Ponieważ to tajemnica nie jest to w skrócie wygląda to tak że część fotografi lotniczej Krzyśka ma charakter komercyjny i oklejanie zdjec ma na celu nie tylko zabezpieczenie przed kopiowaniem zdjęć ale również cel "reklamowy" rozumiany dość szeroko, ale że to temat rzeka to zakończę informacją ze Krzysiek sam wie że uroku te loga nie daja ale je wstawia bo ma z tego wymierne korzysci.
Co do powitania na forum - to się ciesze ze się przełamałeś i foty wstawiłeś
Co do fot
Bardzo fajna kolorystyka, bardzo czysto, bardzo fajne kompozycje i zestawienia maszyn, dla mnie kompozycyjnie bajka, ..... jedynie co mnie przy niektórych fotach razi to trochę ciasnawo w kadrze zwłaszcza foto nr 9 ... ale po kolei
1. minimalnie ciasno ale na tej focie bym spróbował występlować ten kawałek plaży w PG bo niepotrzebnie odciąga wzrok
2. pięknie się złożyli świetny moment super fota ale dosłownie po centymetrze góry i przodu czyli lewej bym dołozył
3. nie wiem czy to planowaliście czy samo wyszło ale cień to jest moc
4. tu nie będe marudził ze ciasno
bo jest super
5. szkoda uciętego cienia
6. to jest najsłabsze z serii, taki trochę chaos
7. szkoda ze nie ze statują w tle
8. faaajne kolorystyka wody i nieba, czysty kadr
9. to mi się podoba naj ale bym wolałć ciut szerzej ... zwłaszcza z przodu czuli lewa storna foty ...
generalnie ...... moc jest i pozytywnie zazdroszcze
EDIT:
kifcio czy taki komentarz moze być ?