ZDJĘCIA INNE > Reportaż

Desant z powietrza

(1/2) > >>

kifcio:
Tak to widziałem z powietrza. Walka z wiatrem i ogólnymi wibracjami była nieziemska, ale coś tam trafiłem, chyba.
Reportaż z ziemi pokazała reszta ekipy, więc całościowo chyba będzie dobrze.
Fot śmiglaków z powietrza nie ma, bo nie o to chodziło w tym foceniu. Zresztą nie lataliśmy w fotrmacji, a dodatkowo maszyna latała najwyżej ze wszytskich, bo na pozostałych byli komandosi i ekipy telewizyjne.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

upadek:
przykro mi ale dla mnie bardzo słabo  :(
trochę za szeroko, trochę jak foty z satelity sam nie wiem jak to ugryźć
wygląda mi to na takie kadry bardziej na siłę niż coś popełnionego z premedytacją
obym to tylko jak tak widział  :-\

nurek:
A ja powiem, że takie kadry jak 12, 7 czy w mniejszym stopniu 6 i 8 bronią się.

1 i 2 Reportażowe, ale mało emocji w nich.
3 Bym wywalił. Nie wnosi nic, ani tło, ani belka nieciekawe. Jakby zrobić mega długi czas i rozmazać tło... wiem wiem wszystko się ruszało.
4 Trzeba poczekać na loty w szykach i się ugadać...
6 i 8 Może tylko przekadrować i zacieśnić.
7 ta dolna ciężarówa powinna byćw całości.
9 Też się nie broni - pomysł fajny - śmiglak na dachu, ale nie budzi emocji...
12 Bardzo fajnie - chciałbym taki mieć w portfolio

Generalnie Kifcio otworzył nowy rozdział "SPFL w obłokach" i tak naprawdę każdy może gadać, ale tu potrzebne są doświadczenia. Nie wiem jak wyglądała współpraca z pilotami, ale latali jak szaleni, a tu raczej w drugą stronę należało by - spokojniej.

kifcio:

--- Cytat: nurek w Maj 29, 2012, 09:49:45 am ---... Nie wiem jak wyglądała współpraca z pilotami, ale latali jak szaleni, a tu raczej w drugą stronę należało by - spokojniej.

--- Koniec cytatu ---
o to chodzi, że nie miałem ani kasku ani jakiegoś intercomu, żeby z nimi gadać na zasadzie: Panowie prosze o zawis 5 sekund robię serię i lecę dalej
a tak to była walka bo chłopaki ani razu nawet nie przystanęli tylko cały czas kręgi walili, i to dosyć wysoko
więc jedyne co mi pozostawało to walić seriami z nadzieją że coś się uda

tak czy siak - nie usprawiedliwia mnie to w kwestii fot

nurek:
Tak czy siak masz fajne foty także spoko. Nie musi być ich od razu 20. Następnym razem ogarnie się temat z lotczikami i będzie git.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej