W czasie wizyty w Krzesinach zdarzylo mi sie zgubic pokrowiec na oslone przeciwdeszczowa do dlugiego szkielka. Choc jest to drobiazg, to przydaje sie do przechowywania oslony jak i jej transportu gdzies w plecaku itp itd Zeby odrobic zgube chcialem go kupic, niestety zaden z dealerow nie sprzedaje tego czegos osobno, pokrowiec sprzedawany jest wylacznie w pakiecie z oslona. Chcac nie chcac napisalem do producenta z pytaniem czy mi sprzedadza, odpowiedz dostalem po godzinie ze sprzedac to nie, ale poprosza o moj adres i chetnie wysla mi nowa za free. A 10 minut temu przyszlo mailem potwierdzenie nadania paczki w US. Komentowac mysle nie trzeba
Jak to mówią, nie grasz nie wygrasz.
Napisałem do USA i ja, że znalazłem dekielek w trawie na lotnisku i czy by mi mogli wysłać brakujących elementów zestawu (w sumie pokrowiec tez się przyda).
I wiecie, co mi odpisali?
?
Że już jednemu Polakowi wysłali dekielek i że mam się z nim podzielić obiektywem
. I że w tym roku to jednemu wysłali BMW X6 bo im napisał, że znalazł zaślepkę od haka, a przecież wszyscy pamiętamy, że Tadziu właśnie tej zaślepki nie miał w swojej B-emie. Mówię Wam oszuści. Ty lepiej Kichu sprawdź dokładnie czy ten dekielek to nie podróba, bo Cie potem po sadach będą włóczyć!
.