Autor Wątek: ThinkTank Photo - mily akcent  (Przeczytany 1439 razy)

kurczak

• Gość
Odp: ThinkTank Photo - mily akcent
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwiec 10, 2010, 01:49:54 pm »
W czasie wizyty w Krzesinach zdarzylo mi sie zgubic pokrowiec na oslone przeciwdeszczowa do dlugiego szkielka. Choc jest to drobiazg, to przydaje sie do przechowywania oslony jak i jej transportu gdzies w plecaku itp itd Zeby odrobic zgube chcialem go kupic, niestety zaden z dealerow nie sprzedaje tego czegos osobno, pokrowiec sprzedawany jest wylacznie w pakiecie z oslona. Chcac nie chcac napisalem do producenta z pytaniem czy mi sprzedadza, odpowiedz dostalem po godzinie ze sprzedac to nie, ale poprosza o moj adres i chetnie wysla mi nowa za free. A 10 minut temu przyszlo mailem  potwierdzenie nadania paczki w US. Komentowac mysle nie trzeba :)

Jak to mówią, nie grasz nie wygrasz.

Napisałem do USA i ja, że znalazłem dekielek w trawie na lotnisku i czy by mi mogli wysłać brakujących elementów zestawu (w sumie pokrowiec tez się przyda).

I wiecie, co mi odpisali?????

Że już jednemu Polakowi wysłali dekielek i że mam się z nim podzielić obiektywem :). I że w tym roku to jednemu wysłali BMW X6 bo im napisał, że znalazł zaślepkę od haka, a przecież wszyscy pamiętamy, że Tadziu właśnie tej zaślepki nie miał w swojej B-emie. Mówię Wam oszuści. Ty lepiej Kichu sprawdź dokładnie czy ten dekielek to nie podróba, bo Cie potem po sadach będą włóczyć! :).

hesja

• Prezes SPFL
  • Solo Pajlot
    • hesja
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwiec 10, 2010, 01:56:18 pm »
I że w tym roku to jednemu wysłali BMW X6 bo im napisał, że znalazł zaślepkę od haka, a przecież wszyscy pamiętamy, że Tadziu właśnie tej zaślepki nie miał w swojej B-emie

:lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao::lmao:
:) Serdecznie pozdrawiam

Sławek Krajniewski

wilk

• CZŁONEK HONOROWY
  • Elite
« Odpowiedź #17 dnia: Czerwiec 10, 2010, 01:58:00 pm »
I że w tym roku to jednemu wysłali BMW X6 bo im napisał, że znalazł zaślepkę od haka, a przecież wszyscy pamiętamy, że Tadziu właśnie tej zaślepki nie miał w swojej B-emie

Ale dzięki temu teraz mam dwie zaślepki, a ten dodatek to w garażu się ledwo mieści ;)

Ci amerykanie to na motoryzacji się nie znają ;D

Qna

• Master
« Odpowiedź #18 dnia: Czerwiec 10, 2010, 02:19:56 pm »
Kurczak pojechałeś :D sie uśmiałem.

Ciekawe czy ktoś napisał, że znalazł grzebień czerwony... i chce, żeby dosłali resztę :D

kurczak

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: Czerwiec 10, 2010, 10:14:30 pm »

Ale dzięki temu teraz mam dwie zaślepki, a ten dodatek to w garażu się ledwo mieści ;)

Ci amerykanie to na motoryzacji się nie znają ;D

Tadziu, czy Ty czasami nie szukasz pretekstu, żeby garaż powiększyć? :)

wilk

• CZŁONEK HONOROWY
  • Elite
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwiec 10, 2010, 10:23:30 pm »
Szukam, napisałem że znalazłem bramę o odpowiednim rozmiarze :D i teraz czekam na darmowe powiększenie garażu ;D

kurczak

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Czerwiec 10, 2010, 10:40:21 pm »
Szukam, napisałem że znalazłem bramę o odpowiednim rozmiarze :D i teraz czekam na darmowe powiększenie garażu ;D

Mam nadzieję, że zaznaczyłeś, że znalazłeś Bramę Brandenburską :). Ciekawe jaki garaż Ci przyślą :).

Jak się dowiedziałem, że Amerykanie tak przysyłają do kompletu to szukam ............. No nie numer z klamką od lotniskowca to chyba nie przejdzie :).

Może coś prostszego......... może im napisze, że znalazłem dwa nagie miecze. Taka prośba do kolegów, którzy mieszkają blisko Grunwaldu. W razie czego jak się zaczną naparzać, a jeden z nich się poda za Ulricha  to dajcie znać, to będzie info, że przysłali  :)

Slavcio

• Sławek Szychowski
    • szychowski.eu
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwiec 11, 2010, 03:00:06 pm »
A ja kiedyś kupiłem w polsce obiektyw 35mm Nikkora, firma dystrybucyjna (nie sklep) przysłała mi 2 sztuki zamiast jednej. Odesłałem nadstan który otrzymałem - nawet nie usłyszałem słowa dziękuję.

wilk

• CZŁONEK HONOROWY
  • Elite
« Odpowiedź #23 dnia: Czerwiec 11, 2010, 03:43:34 pm »
A ja kiedyś kupiłem w polsce obiektyw 35mm Nikkora, firma dystrybucyjna (nie sklep) przysłała mi 2 sztuki zamiast jednej. Odesłałem nadstan który otrzymałem - nawet nie usłyszałem słowa dziękuję.

Bo widzisz Sławciu, oni z sercem a klient ich olał ;), dostałeś prezent a wiesz że prezentów się nie oddaje ;D

kurczak

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: Czerwiec 15, 2010, 01:21:13 pm »

Ty nie psuj systemu, to Amerykanie mają nam dosyłać brakujące elementy. Jak się rozniesie, że odesłałeś prezent, to nikt już dekielka nie dostanie :).

Szardin

« Odpowiedź #25 dnia: Czerwiec 17, 2010, 05:03:53 pm »

Może coś prostszego......... może im napisze, że znalazłem dwa nagie miecze. Taka prośba do kolegów, którzy mieszkają blisko Grunwaldu. W razie czego jak się zaczną naparzać, a jeden z nich się poda za Ulricha  to dajcie znać, to będzie info, że przysłali  :)

ostatnio gdzieś w wiadomościach było  powiedziane , że zginęły im dwa miecze  i musieli zrobić  jakieś  kopie  na obchody rocznicowe  bitwy pod Grunwaldem
a to Ty je masz  ...

kurczak

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Czerwiec 18, 2010, 02:16:41 pm »

ostatnio gdzieś w wiadomościach było  powiedziane , że zginęły im dwa miecze  i musieli zrobić  jakieś  kopie  na obchody rocznicowe  bitwy pod Grunwaldem
a to Ty je masz  ...

No mam, mam.

Ostatnio na Góraszce widzę idzie grupka ludzi odzianych w skóry i uzbrojonych po pas. Jeden z nich podchodzi do mnie i mówi - ten na bramie mówi, ze podobno to ty znalazłeś te dwa nagie miecze..... Myślę sobie jak odpowiem, że ja to mnie ubiją na miejscu, przez chwilkę się zawahałem, ale w końcu się odważyłem i wyprostowany mówię, tak to ja. A on odpowiada, słuchaj stary przepraszam Cię przyleciało nas tu 50 tysięcy ale się towarzystwo poprzebierało i rozlazło po okolicy. Uśmiechnąłem się do niego szczerze a on z groźna mina pyta - gdzie są Krzyżacy??? :). Co miałem powiedzieć......?? Po chwili zastanowienia mówię, byli, byli ale się ukryli w Malborku. Ich przywódca od razu krzyknął do reszty, wiem gdzie są i głośno rzucił na MALBORK!!! Zapomniałem mu powiedzieć, że oni to teraz na 29-tych latają ale myślę, że się zorientuje, kto tam teraz wymiata w okolicy :).

Szardin

« Odpowiedź #27 dnia: Czerwiec 22, 2010, 11:35:27 am »

a to Ty je masz  ...

No mam, mam.

Ostatnio na Góraszce widzę idzie grupka ludzi odzianych w skóry i uzbrojonych po pas. Jeden z nich podchodzi do mnie i mówi - ten na bramie mówi, ze podobno to ty znalazłeś te dwa nagie miecze..... Myślę sobie jak odpowiem, że ja to mnie ubiją na miejscu, przez chwilkę się zawahałem, ale w końcu się odważyłem i wyprostowany mówię, tak to ja. A on odpowiada, słuchaj stary przepraszam Cię przyleciało nas tu 50 tysięcy ale się towarzystwo poprzebierało i rozlazło po okolicy. Uśmiechnąłem się do niego szczerze a on z groźna mina pyta - gdzie są Krzyżacy??? :). Co miałem powiedzieć......?? Po chwili zastanowienia mówię, byli, byli ale się ukryli w Malborku. Ich przywódca od razu krzyknął do reszty, wiem gdzie są i głośno rzucił na MALBORK!!! Zapomniałem mu powiedzieć, że oni to teraz na 29-tych latają ale myślę, że się zorientuje, kto tam teraz wymiata w okolicy :).
:) ładnie napisane , ale wiesz co ... , oni byli w Malborku i już wiedzą - tam ich nie ma. Widziałem ich w Dęblinie , ale tym razem byli ubrani na czarno wypytywali o Ciebie .  Teraz czekają na chwilę słabości  aby je zdobyć . Miej się ma baczności  i niech moc Cię nie opuszcza . :)

kurczak

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: Czerwiec 23, 2010, 01:14:40 pm »

a to Ty je masz  ...

No mam, mam.

:) ładnie napisane , ale wiesz co ... , oni byli w Malborku i już wiedzą - tam ich nie ma. Widziałem ich w Dęblinie , ale tym razem byli ubrani na czarno wypytywali o Ciebie .  Teraz czekają na chwilę słabości  aby je zdobyć . Miej się ma baczności  i niech moc Cię nie opuszcza . :)

Nie oddam mieczy bez walki :)