ZDJĘCIA LOTNICZE > Historyczne statki powietrzne
Muzeum Sił Powietrznych w Dęblinie by lukasz.tur
Łukasz Kulik:
Witam!
Jakoś nie doszukałem się w tym dziale wątku poświęconego MSP postanowiłem dodać kilka fotek z września 2011.
1
By powerlifterr at 2011-10-26
2
3
4
5
6
7
nurek:
Ooo... kraina, gdzie nad prawdą historyczną dominuje kult prawidłowej szachownicy (vide LIMonka) a o kolorystyce odnawianych samolotów decyduje, pozostałość podręcznego magazynka z farbami pana Ziutka (Su 20)... Za to ładnie i w rządku - jak to w wojsku.
Kupa kasy nienajmądrzej wywalona w... mrzonkę.*
Co do samych fot - ze względu na szkolene błędy, raczej dokumentacyjny set.
*zaprezentowana opinia jest moją osobistą i nie nalezy łączyć jej w jakikolwiek sposób z oficjalną linią SPFL.
krispol:
Własnie...muszę i ja tam pocisnąć...koniecznie noo :)
Łukasz Kulik:
--- Cytat: nurek w Maj 19, 2012, 06:37:38 pm ---Ooo... kraina, gdzie nad prawdą historyczną dominuje kult prawidłowej szachownicy (vide LIMonka) a o kolorystyce odnawianych samolotów decyduje, pozostałość podręcznego magazynka z farbami pana Ziutka (Su 20)... Za to ładnie i w rządku - jak to w wojsku.
Kupa kasy nienajmądrzej wywalona w... mrzonkę.*
Co do samych fot - ze względu na szkolene błędy, raczej dokumentacyjny set.
*zaprezentowana opinia jest moją osobistą i nie nalezy łączyć jej w jakikolwiek sposób z oficjalną linią SPFL.
--- Koniec cytatu ---
Mało się nie pobiłem z gościem co je malował ( Pan Feel-x z WZL).
Co do błędów, co masz na myśli?
nurek:
Najpoważniejsze dla mnie wady przedstawionego setu to cięcie kadrów jak i przedstawienie ich zawartości. Na 3 dodatkowo poległeś z ekspozycją.
Trzeba powiedzieć jasno, że szału nie ma. No ale nikt nie był od razu solopajlotem. Lektura poradnika Hesji na pewno otworzy ci oczy na wiele zagadnień, które staną się oczywiste z fotograficznego punktu widzenia.
Aha no i nie zrażaj się! Następne foty będą na pewno lepsze a my chcemy je zobaczyć!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej