IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2012

Ostrava 2012

<< < (19/46) > >>

larky:

--- Cytat: Maciekross w Wrzesień 10, 2012, 09:07:38 pm ---
--- Cytat: larky w Wrzesień 06, 2012, 10:04:24 am ---Parczew trochę nie po drodze, musiałbyś chyba do nas jakoś podjechać :)
Nie wiem jeszcze czyim samochodem się udamy. Temat do przegadania nie mniej jednak jakbyś chciał.

--- Koniec cytatu ---
Oczywiscie mogłbym dojechać skad tam byście panowie wyjezdzali czy jechali przez, Lublin Radom Wawa ?

--- Koniec cytatu ---

Lublin i Radom to nam chyba nie bardzo po drodze będą :), szczególnie ten Lublin.

Podstawowa kwestia to czy chcesz jechać w piątek, bo my tak planujemy i to dość wcześnie.
Jeżeli tak, to gdzie trzeba by Cię podrzucić w Ostrawie (masz jakiś nocleg?)
Jak z powrotem? Prawdopodobnie wylądowałbyś w środku nocy w Warszawie w niedzielę :/ (Ja niestety nie mam wolnego poniedziałku i muszę być w pracy).

oszo:

--- Cytat: marioo w Wrzesień 10, 2012, 09:51:29 pm ---Jaki parking oraz miejscówkę polecacie?

--- Koniec cytatu ---

Wracając do parkingu, czy w niedzielę rano może być duży problrm z zaparkowaniem samochodu?.
Jako starzy bywalcy jaką miejscówkę polecacie nowicjuszowi?.

Pozdrawiam

wilk:
jest jeden parking na lotnisku;
z zaparkowaniem problemu nie ma tylko z korkami na dojeździe; ale wcześnie rano to spoko.

Acroluc:
ja
--- Cytat: wilk w Wrzesień 11, 2012, 11:29:34 am ---jest jeden parking na lotnisku;
z zaparkowaniem problemu nie ma tylko z korkami na dojeździe; ale wcześnie rano to spoko.

--- Koniec cytatu ---
jadąc od strony Ostravy można spróbować dojechać do miejscowości Petrvaldik (GPS wskazany, bo trzeba skręcać wcześniej) - prywatne parkingi za połowę ceny. W zeszłym roku dojeżdżaliśmy tam w niedzielę o 10:00 i nie było problemu z korkami ani z parkowaniem, no i wchodzi się od strony wystawy statycznej (bliżej niż z parkingu na lotnisku).

Mr.Reset:
Kilka pytań dla tych co byli:

1. Jak z transportem publicznym z ostravy na lotnisko? Są jakieś specjal busy/pociągi?
2. Gdzie wbija się ekipa SPFL? Publika / pod płot?

Nigdy nie byłem, a dobrze by było zebrać kilka rad dla newbie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej