FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie

Pomoc obróbkowa dla volta

<< < (2/8) > >>

MarS:
volt ... ale w lutowej dogrywce dałeś już identyczne foto ..... a sorrry w lutowej  dogrywce samolot miał numer 3  :P  ;D ale fakt w grupie FT trochę ich lata, to jak spaningowałeś wszystkie "numerki" to masz materiał dogrywkowy do przyszłego roku  :P ;D

a wracając do tematu i obróbki to:
- za jasno
- za intensywny-soczysty zielonożółty pas trawy w dolnej części foty przy pasie
to powoduje ze zamiast samolotu to najpierw widzisz tą trawę z pasem

hesja:

--- Cytat: MarS w Marzec 03, 2012, 10:58:51 pm ---volt ... ale w lutowej dogrywce dałeś już identyczne foto ..... a sorrry w lutowej  dogrywce samolot miał numer 3  :P  ;D ale fakt w grupie FT trochę ich lata, to jak spaningowałeś wszystkie "numerki" to masz materiał dogrywkowy do przyszłego roku  :P ;D

--- Koniec cytatu ---

;D ;D ;D

volt:
A kto powiedział, że to zdjęcie prześlę do marcowej dogrywki? Zdjęcie wybrane i obrobione na ślepo, żeby był jakiś materiał porównawczy. Darujcie sobie tą zbędną szyderę...
Dzięki MarSiu za pomoc.

Amon:
Voltowy, u mnie w miarę dobrze pod kątem jasno-ciemno wygląda takie coś:

Przyciemniłem tylko po całości.

hesja:

--- Cytat: volt w Marzec 04, 2012, 09:55:22 am ---A kto powiedział, że to zdjęcie prześlę do marcowej dogrywki?
--- Koniec cytatu ---

może stąd?

--- Cytat: volt w Marzec 03, 2012, 10:21:07 pm ---Szykuję foty do marcowej dogrywki i mam taką prośbę do Was, żeby znowu nie odwalić maniany - czy u Was na tym zdjęciu coś jest nie halo?
--- Koniec cytatu ---

i po raz kolejny Ci radze wez wyluzuj!
nikt nie szydzi ale robimy to co zawsze - zartujemy
przypominam Ci ze tez Ci sie zdarza zartowac (nie bede Ci wklejac Twoich cytatów)
a to co innego niz szydzenie
luzz

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej