FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny
200-400VR i modyfikacja
wilk:
--- Cytat: kichu w Marzec 02, 2012, 11:38:21 am ---ja te optechy w PL kupilem w sklepie foto, cenowo wychodzilo to samo co Matin, roznice na poziomie 10 zl
--- Koniec cytatu ---
niby tylko; a jednak aż tylko 10PLN :P :P :P
Meggido:
--- Cytat: wilk w Marzec 02, 2012, 01:00:40 pm ---niby tylko; a jednak aż tylko 10PLN :P :P :P
--- Koniec cytatu ---
Raczej aż. Za tę dychę mam 8 śrub calowych do montażu tego mojego ustrojstwa. :P
volt:
--- Cytat: Meggido w Marzec 02, 2012, 12:51:35 pm ---
--- Cytat: volt w Marzec 02, 2012, 12:50:24 pm ---Ja to bym po prostu odpiął pasek od body, zostawił sobie pasek od szkła i...tyle :D
--- Koniec cytatu ---
Ale innymi szkłami też fotografuję, relatywnie częściej niż tą kobyłą. ;D :P
--- Koniec cytatu ---
Po co się męczyć? Drugie body i jazda ;D
Meggido:
--- Cytat: volt w Marzec 02, 2012, 01:15:36 pm ---Po co się męczyć? Drugie body i jazda ;D
--- Koniec cytatu ---
Jakąś sponsorkę muszę znależć. :P
MarS:
--- Cytat: volt w Marzec 02, 2012, 12:50:24 pm ---Ja to bym po prostu odpiął pasek od body, zostawił sobie pasek od szkła i...tyle :D
--- Koniec cytatu ---
volt, ale cały bajer z tymi matinami lub otechami polega na tym że masz taki pasek przy body kiedy focisz "normal" a jak zakładasz długą lufę która ma swój pasek to matiny/otechy kawałek za przeplotem którym są zamocowane do body maja takie zatrzaski i mozesz je w kazdej chwili odpiąć lub założyć i przy długich szkłach jest to rozwiazanie idealne i nie ma problemu z paskiem przy body, problem jest czasami z majtającym się paskiem przy szkle i jak byłby taki matin/otech co by wytrzymywał takie obciążenia i było by juz całkiem super
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej