FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

200-400VR i modyfikacja

<< < (3/6) > >>

wilk:

--- Cytat: Meggido w Marzec 02, 2012, 08:16:40 am ---Tadeusz, co masz na myśli mówiąc "ale jeszcze trza nad obróbką skrawania popracować"?

--- Koniec cytatu ---

To było z gatunku "dzisiaj mam dobry humor" ;D ;D ;D

Meggido:

--- Cytat: wilk w Marzec 02, 2012, 08:39:10 am ---To było z gatunku "dzisiaj mam dobry humor" ;D ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
To mi teraz poprawiłeś humor. :D

kichu:

--- Cytat: upadek w Marzec 02, 2012, 08:37:39 am ---kichu te paski o których piszesz to są elastik czy sztywne ?

--- Koniec cytatu ---

neopren, wiec lekko rozciagliwe - bardzo podobne do Matina - ja w zasadzie mialem kupic Matina
a tylko u kogos wylukalem Optecha wlasnie z tymi petelkami - sam mam z koncowka pro loop

MarS:

--- Cytat: kichu w Marzec 02, 2012, 09:05:38 am ---
--- Cytat: upadek w Marzec 02, 2012, 08:37:39 am ---kichu te paski o których piszesz to są elastik czy sztywne ?

--- Koniec cytatu ---

neopren, wiec lekko rozciagliwe - bardzo podobne do Matina - ja w zasadzie mialem kupic Matina
a tylko u kogos wylukalem Optecha wlasnie z tymi petelkami - sam mam z koncowka pro loop

--- Koniec cytatu ---
No tak właśnie patrzę ze do matina podobne - ja ostatnio sobie matiny kupiłem, bo w porównaniu z tym Optechem wychodzą jednak taniej, no i przesyłka z USA w gratisie nie jest, o czekaniu nie wspominając .... fakt że w tym Optechu te pentelki sa łatwiejsze do "montażu" bo w Matinie trzeba się naprzeplatać jak w standardowym pasku, z drugiej jednak strony, zkałda się toto raz i na długo

kichu:
ja te optechy w PL kupilem w sklepie foto, cenowo wychodzilo to samo co Matin, roznice na poziomie 10 zl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej