1. Pieknie to pokazales
2. Ciachnalbym z dolu do 16:9. Ciekawi mnie czy to ccaly kadr jest, czy obcinales, bo te gory z LG, jesli masz ich wiecej, robia klimat - osadzaja calosc w konkretnym kontekscie, no i poza tym pieknie wyszly i stanowia swietne tlo. Osobiscie mnie przyciemnienie dolu nie razi jesli ma zostac w 2:3, ale ja bym to ciachnal do 16:9.
3. Super. Wrzucilbym troche fill-in w ciemne partie. Ale tylko deczko i moze podkreslil lokalnie fakture kontrastem tonalnym.
4. Ten skos... dla "obciazenia" brakuje czegos w PD, ale tego nie przeskoczysz. Jesli skos zrobiles w postprocesie, to ja bym z neigo zrezygnowal, albo ostatecznie inaczej kadrowal (ciachac dol i prawo).
5. Tu w zasadzie bez wiekszych zastrzezen.
6. Bardzo ladnie. Wzmocnilbym jedynie deczko to, co sie wylania z ciemnosci, a wiec jasne kontury broni, munduru, helmu etc - troszke wiecej detali wyciagnalbym z tej czerni, ale nie za duzo, zeby nie psuc koncpecji niedopowiedzienia. Bardzo efektowna fota.
7. To samo - tu mocniej powyciagalbym cienie mimo wszystko.
8. Swietnie, ale probowalbym w innej tonacji. Moze troche cieplej, a moze w ogole odsaturyzowal bleach-contrastem? Musialbym sprobowac. W kwadrychromii tez pewnie dobrze by sie prezentowalo.
9. Bez zastrzezen, aczkolwiek fotka jak fotka.