Co prawda nie jest to tak głęboka szuflada jak ta o której wspomina MarS
" ... BTW to się boje tych Twoich szuflad .... były wątki historyczne teraz też powrót do przeszłości ... jak otworzysz następną szufladę to napiszesz ...... szuflady tak głębokiej że nie było Full Frejmów, a w szufladzie leżały takie płytki .... a na nich bracia Wright, to były czasy ", ale szuflady z 1994 roku (pełnoletnia już) kiedy jeszcze nie było AF-u, no przynajmniej wtedy mój ZENIT 122 go nie posiadał, więc wszystko ostrzone ręcznie, mało tego, to jeszcze przewijanie filmu również ręcznie, szczególnie uciążliwe przy chęci "zrobienia" szybkiego przelotu. Blisko, coraz bliżej szkalnych płytek
01. Statyka
02. Wtedy najnowszy, radziecki system celowniczy dla MiG-21
03. Wtedy marzenie każdego pilota
Jeszcze nie wiedziałem, że niewiele ponad 4 lata później będę prowadził dowódcę Triple Nickle (555 SQ), w jednym ugrupowaniu, na ćwiczeniu PfP.
04. Parada na początek
05.
06. Potem dziarsko, szybko, głośno i z przytupem
07.
08.
09.
10. Pierwsze zetknięcie z Duch F16 Solo Display Team ... w takich kolorkach kto go widział na żywo?
11. Wtedy Falconem powoził Flt Lt Peter "Fingers" Jansen.
12. Rekonensans zrobiony przez Ruskije Witjazi, w następnym roku byli już na pokazie w komplecie.
13. Po raz pierwszy widziane na żywo Red Arrows ... poprostu znokautowali mnie.
14.
15.
16. Zwróćcie uwagę na jakich wysokościach robili mijanki ...
17. Prawie polski akcent.
18. Kto jeszcze widział ten piekny samolot na żywo w malowaniu takich linii lotniczych?
19.
pzdr