Masz dwie perełki:-cudowne światło muskające powlokę samolotu i obrzydliwe tło. Tło trzeba poddać recyklingowi.-bardzo mi się widzą te dwa wiatraki na 3,Siedzę i patrzę na 5..... normalnie klimat "Gomółki"
Cytat: hlynur w Grudzień 17, 2011, 07:47:39 pmMasz dwie perełki:-cudowne światło muskające powlokę samolotu i obrzydliwe tło. Tło trzeba poddać recyklingowi.-bardzo mi się widzą te dwa wiatraki na 3,Siedzę i patrzę na 5..... normalnie klimat "Gomółki"Toć Ty nie znasz genealogii "Gomółki" autorstwa Hesji.LechuTow Wiesław woził swoje kościste dupsko gablotą ze zdjęcia 6! Miał ponoćaerofobię więc do tej ruskiej Dakoty by nie wszedł chyba w ogóle.
Toć Ty nie znasz genealogii "Gomółki" autorstwa Hesji.
Na jedynce brakuje silnika na górze, ale w sumie nie wiem, czy z nim będzie lepiej?
....Cytat: Amon w Grudzień 17, 2011, 07:51:39 pmNooooo recycluj i obrzydliwe tło. Tło trzeba poddać recyklingowi.
Nooooo recycluj
Cytat: nurek w Grudzień 17, 2011, 07:45:19 pm Na jedynce brakuje silnika na górze, ale w sumie nie wiem, czy z nim będzie lepiej?Się skupiłem na cieniu który tworzy krzyż i silnik mi uleciał Cytat: hlynur w Grudzień 17, 2011, 07:47:39 pm....Cytat: Amon w Grudzień 17, 2011, 07:51:39 pmNooooo recycluj i obrzydliwe tło. Tło trzeba poddać recyklingowi. Stary jestem i PS słabo ogarniam.W tym temacie też liczę na Waszą pomoc