ZDJĘCIA INNE > Przyroda
koty_sqpien_JOKOT
sqpien:
- co do Gargamela - no niejako podobny on!!!
A co do fundacji... masa roboty, masa kasy ale radość wielka. Się przynajmniej do czegoś przydaję - przydaje, fotografia - na zdjęcia adopcyjne i z życia fundacji, udało mi się skołować i zaadoptować pompę infuzyjna do podawania kociakom kroplówek, lamy UV-c do odkażania. Asia niezmordowanie działa i organizuje - teraz 17 grudnia w ARTBEMIE organizuje charytatywny koncert muzyki fortepianowej na rzecz zdobycia funduszy kocich, będzie też tam wystawa moich zdjęć kocich - zapraszam i Was.
Tomaszek:
Naprawdę wielki szacun za to co robisz dla kociaków. Sam adoptowałem kotkę ze schroniska, co miesiąc staram się wspierać ich finansowo, kilka razy wsparłem też w inny sposób. Nie wiem jednak czy poradziłbym sobie z tak ogromnym zadaniem jakiego Wy się podjęliście. Kłaki z podłogi to musisz chyba zbierać na tony :)
sqpien:
--- Cytat: Tomaszek w Listopad 30, 2011, 12:09:11 pm ---Naprawdę wielki szacun za to co robisz dla kociaków. Sam adoptowałem kotkę ze schroniska, co miesiąc staram się wspierać ich finansowo, kilka razy wsparłem też w inny sposób. Nie wiem jednak czy poradziłbym sobie z tak ogromnym zadaniem jakiego Wy się podjęliście. Kłaki z podłogi to musisz chyba zbierać na tony :)
--- Koniec cytatu ---
kłaki... chyba zrobie jakiś generator wysokiego napięcia do elektrostatycznego czyszczenia ubrania
ale co tam kłaki...
wczoraj z reki ukradły mi bułkę z wędlina, a w nocy jakiś łobuz przebiegł mi po twarzy...
hesja:
uuuaaaa jak to z miejsca gdzie mieszkacie to... podziwiam
hesja:
ALF to by u Was poużywał :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej