1. Nie kupuje kadru, trochę pociachane ze wszystkich stron bez składu i ładu ... jesli Twoim zamysłem było uwidocznienie pilota to trzeba byy go bardziej w 'mocny" punkt wstawić
2. Tu co do kadru to już lepiej ale koło mogło by być całe albo wcale a nie tak ciachnięte ... głowny mankament tej foty to niestety ostrość, bo pierwsze na co kierujemy wzrok to jest szachownica a ona jest "poruszona"
3. całkiem całkiem
powalczyc z obróbką kontrasty/ostrość, moze ciut ciaśniej
4. tu zdjecie jest tak nijakie ze nawet cieżko coś o nim napisać
5. Imho tu panorama nie pasuje , kadr 3/2 byłby lepszy, lewa strona z ym długasnym skrzydłem psuje równowagę zdjecia no i troche tak jak na 3 z obróbka powalczyć
6. Bardzo niekorzystne ujęcie, samolot uciety w pół a skrzydło zasłania jedyną część foty która by mogła ją ożywić czyli pilota, przy takim idealnie prostopadłym ujeciu to i panoramowanie nic nie daje bo i tak się wydaje ze śmigło stoi
7. chciałeś pokazać za dużo ... Mi psuj etą fotę zamiast ją porawić, bo jest w złym miejscu kadru, ma "stojące łopaty, no i jest maluski. Gdybyś zrobił am samolot w kadrze 3/2 trochę obrobił - kontrasty na dymach , podbic kolorki nieba itd to mogła by byc naprawdę dobra fotka
8. zacny moment, zły kadr, samolot mały a zamiast niego i fajnego nieba pierwsze co się rzuca w oczy to ten ciemny trójkat w PD z zismią i elementami stojących maszyn. Znowu chciałeś za dużo pokazac a ta ziemia naprawde temu zdjęciu źle robi