ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe
EPMM jako debiut forumowo - lotniczy :)
Slavcio:
Wszystkie nasze oceny są ocenami bardzo indywidualnymi, nie przejmuj się tak na 100% wszystkimi uwagami - masz prezentować swoją fotografię a nie jakiś misz-masz złożony z uwag wszystkich na forum.
Zdjęcia mi się podobają, odważne kadrowanie w skosy - chociaż uważaj z tym (nie jesteś hesja ;-) ) Detalistą i filozofem nie jestem, ale ... na foto 3 kłuje w oczy ta czerwona "chorągiewka", foto 2 kolory za bardzo "sprane" bo to nie widać na zamierzoną obróbkę (jeśli tak jest - to tak kiszkowato z deka, z czasem "za krótkim" jak pisał kurczak - to nie rozumiem jego, to nie miało być panoramowanie przecież), foto 4 mam podobne - zerknij na moje PF - ja tak to widzę.
Ogólnie wrażenie dobre, zbieraj i wysyłaj RA do oceny. Aha i nie przesadzaj z tym pożarciem ;-)
kifcio:
Dzięki za wskazówki i uwagi - przyjęte.
Rzeczywiście niektóre foty pod względem kolorystyki wyszły ....hmmm niefartownie :)
Ale postanowiłem podłubać jeszcze raz nad 9'ką. No i zastanawiam się czy nie przegiąłem deko z obróbką. Oceńcie sami.
9a.
pzdr
upadek:
dla mnie troszkę przegiąłeś to już wolę "wyprany kolor" z oryginału :)
sqpien:
ta 9 po obróbce coś w sobie ma, może by jeszcze bardziej dramatyczne chmury zrobić, takie prawie burzowe, ołowiane?
a co do jedynki, to zdecydowanie tam zaraz jakaś katastrofa będzie jak on się z tej betonki ześlizgnie.
Ale miło się ogląda migi !!!!
Slavcio:
jako digart - ciekawy
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej