ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe

EPMM jako debiut forumowo - lotniczy :)

(1/4) > >>

kifcio:
Witam,
zgodnie z obietnicą, czas na pierwsze danie do "pożarcia" :) - plener NKP 13 sierpnia 2009 roku w 23. Bazie
Lotniczej.
To było dla mnie pierwsze spotkanie z lotnictwem, więc oprócz przeczytania na szybko poradnika pewnego
"wygłodniałego" Pana ;) , byłem zielony jak trawa na zdjęciach. Sprzęt też miałem zaje...y i może od miesiąca, raczej się nadawał do reportażu z imienin u cioci ;D  niż do focenia samolotów :( .
Ale coś tam zrobiłem - wyszło tak jak poniżej. No to zaczynajcie. Co mnie nie zabije to mnie wzmocni  :o  Przynajmniej niezapomniane przeżycie  ;D ;D ;D

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Pozdrawiam
kifcio

kurczak:
1-   Jest fajna, choć ja nie przepadam za skosami :)
2-   Wypalony troszkę kadłub i czas za krótki
3-   Byłoby fajnie, gdyby się tak mocno „nie wbijał” w brzeg fotki. Ładna marchewa
4-   ……
5-   Według mnie za dużo niebieskiego i niepotrzebna przestrzeń z tyłu, która nic nie wnosi
6-   Ta mi się podoba, niewielkie uwagi, co do kadrowania, ale kolorki już fajniejsze.
7-   Ta fotka mi coś przypomina, tylko brakuje deszczu…. :)
8-   Nie pasuje mi kadrowanie
9-   Ma potencjał, ale kolorki do poprawy

Dyziek:
Na wszystkich  jakieś dziwne kolorki jakby wyprane, ale tak jest jak się robi w jpg:p Z całego setu wybiorę 3, 6 i 9

upadek:
ja wybieram 3 i 7 najbardziej mi się podobają  :)
reszta również OK! choć z kolorem przyznaję rację Dyzkowi

look:
Najbardziej szkoda nieba na 9 ...a jeszcze bardziej szkoda, ze musialem zrezygnowac z tego terminu  >:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej