ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe
EPMM jako debiut forumowo - lotniczy :)
kifcio:
Witam,
zgodnie z obietnicą, czas na pierwsze danie do "pożarcia" :) - plener NKP 13 sierpnia 2009 roku w 23. Bazie
Lotniczej.
To było dla mnie pierwsze spotkanie z lotnictwem, więc oprócz przeczytania na szybko poradnika pewnego
"wygłodniałego" Pana ;) , byłem zielony jak trawa na zdjęciach. Sprzęt też miałem zaje...y i może od miesiąca, raczej się nadawał do reportażu z imienin u cioci ;D niż do focenia samolotów :( .
Ale coś tam zrobiłem - wyszło tak jak poniżej. No to zaczynajcie. Co mnie nie zabije to mnie wzmocni :o Przynajmniej niezapomniane przeżycie ;D ;D ;D
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Pozdrawiam
kifcio
kurczak:
1- Jest fajna, choć ja nie przepadam za skosami :)
2- Wypalony troszkę kadłub i czas za krótki
3- Byłoby fajnie, gdyby się tak mocno „nie wbijał” w brzeg fotki. Ładna marchewa
4- ……
5- Według mnie za dużo niebieskiego i niepotrzebna przestrzeń z tyłu, która nic nie wnosi
6- Ta mi się podoba, niewielkie uwagi, co do kadrowania, ale kolorki już fajniejsze.
7- Ta fotka mi coś przypomina, tylko brakuje deszczu…. :)
8- Nie pasuje mi kadrowanie
9- Ma potencjał, ale kolorki do poprawy
Dyziek:
Na wszystkich jakieś dziwne kolorki jakby wyprane, ale tak jest jak się robi w jpg:p Z całego setu wybiorę 3, 6 i 9
upadek:
ja wybieram 3 i 7 najbardziej mi się podobają :)
reszta również OK! choć z kolorem przyznaję rację Dyzkowi
look:
Najbardziej szkoda nieba na 9 ...a jeszcze bardziej szkoda, ze musialem zrezygnowac z tego terminu >:(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej