IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
KALENDARZ IMPREZ LOTNICZYCH 2012 - roboczy
Eskimos:
--- Cytat: Jamal w Listopad 02, 2011, 08:10:40 pm ---Ło losie, 3 lata temu w tym mniej więcej okresie byłem w Szwecji. W afryce się tak nie spaliłem jak tam, gorąco jak cholera, i tylko godzinka takiego półmroku. Lampa non stop i pod takim kątem świeci słońce, że nie da się wyrobić. Po tygodniu zlewały mi się już dni w jedną całość...
--- Koniec cytatu ---
Noooo, jak pogoda przypasi to bez kremu nie da sie zyc, jak nie przypasi to i parasolka nie pomoze ale czerwiec jest najsuchszym miesiacem wiec moze jednak bedzie slonce ;)
Eskimos:
Podoba mi sie podejscie organizatora w Bodø, juz skrzykneli kilkunastu uczestnikow a dzis na FB dal notke
"Zaprosilismy naszych rosyjskich przyjaciol ktorych czesto widzimy i pozdrawiamy na wybrzezu, moze sprowadzimy je na weekend na ziemie, Rosyjski bombowiec na pokazach podkreslilby nasza przyjazn i dobrosasiedzkie stosunki"
Te rosyjskie samolociki wiecznie naruszajace norweska przestrzen powietrzna to Tu-95 i Tu-22m, zbyt piekne zeby bylo mozliwe, chyba ze F-16 zamiast odprowadzac je na wody miedzynarodowe posadza je na lotnisku ;D
młody:
VI Płocki Piknik Lotniczy 23-24.06.2012r.
PC:
4-5 sierpnia 2012 - Mazury Airshow
hesja:
nie mozna odpuscic :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej