IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

KALENDARZ IMPREZ LOTNICZYCH 2012 - roboczy

<< < (6/8) > >>

hlynur:

--- Cytat: Marco w Listopad 02, 2011, 06:16:54 pm ---
--- Cytat: Eskimos w Listopad 02, 2011, 03:05:07 pm ---Bodø 16-17 czerwiec, pierwsze pokazy SPFL za kolem podbiegunowym, dzien polarny i te sprawy  ;)

, miejscowka nad samym morzem....., z duuuuuza wilgotnoscia../CZYJĄ ?/  , stulecie krolewskich sil --- F-16, Orion, Hercules,  F-5 i F-104 na chodzie, Dakota, F-84 , deHavilandy i stare drewutnie. F-18 i Szwedzi z Saabami, Ruscy niby sie chlaja z wikingami NA pokazach zawsze sa. Jurgis juz zapowiedzial ze bedzie '

'

--- Koniec cytatu ---

niektróre zdania wyciągnięte z tekstu całkiem do mnie przemawiają. 8)
Czy da się tam dotrzeć motocyklem z ekwipunkiem fotocampingowym ??

--- Koniec cytatu ---

Marco- ja byłem tam i nad Nordkapem motocyklem. Ale szczerze poza cudownymi widokami i trasami to wyprawę motocyklem odradzam. Tam nie pośmigasz więcej jak 110km/h, także to katorga jest, a jak Cię dopadnie trzydniowa ulewa to......... wiesz co. A tam potrafi sikać z nieba. 

Eskimos:
Lesiu, boj sie boga, 110 w Norwegii? chcesz do wiezienia isc ??  ;D

hlynur:

--- Cytat: Eskimos w Listopad 02, 2011, 07:33:37 pm ---Lesiu, boj sie boga, 110 w Norwegii? chcesz do wiezienia isc ??  ;D

--- Koniec cytatu ---

Przeca pisałem o Szwecji.

Zapomnial bym o cudzie cudów.  Prysznic na monety, trzeba się spieszyć bo można zostać z pianą, a trafiłem na takie miejsce gdzie monety wrzucało się w sąsiednim budynku.....

Eskimos:

--- Cytat: hlynur w Listopad 02, 2011, 07:35:11 pm ---
--- Cytat: Eskimos w Listopad 02, 2011, 07:33:37 pm ---Lesiu, boj sie boga, 110 w Norwegii? chcesz do wiezienia isc ??  ;D

--- Koniec cytatu ---

Przeca pisałem o Szwecji.

--- Koniec cytatu ---

W Szwecji to co innego, tam nawet normalne drogi maja  ;)

nie napisales ze w szwecji  :P

Jamal:
Ło losie, 3 lata temu w tym mniej więcej okresie byłem w Szwecji. W afryce się tak nie spaliłem jak tam, gorąco jak cholera, i tylko godzinka takiego półmroku. Lampa non stop i pod takim kątem świeci słońce, że nie da się wyrobić. Po tygodniu zlewały mi się już dni w jedną całość...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej