Dobrze Lesiu
MAsz rozbite na czynniki pierwsze:
1. Kadr o niczym - centralnie (chociaż to kwestia gustu), poucinane kończyny jak tlyko się dało, ucięty kapelutek, cięte cycunie - za całość wycinanki ciała i garderoby
2. Bardzo ciasno podana, format kadru poza standard 3:2 to wrażenie potęguje. Ledwie widoczna granica między szczęką a szyją wywiera na mnie dziwne wrażenie. No i blurem pojechana jak tylko się dało.
3. Ponownie format kadru, ponownie total blur (włosy stracił detal) + chyba jakiś filterek do czyszczenia cery, modelka ma nieco wysuniętą dolną szczękę - w tym kadrze to uwydatniono, cięcie ręki zbyt blisko nadgarstka, półotwarte oczy - dziwny efekt, ja osobiście w takim kadrze albo każę całkiem zamknąć albu otworzyć i spojrzeć w moim kierunku.
4. Koraliki nienaturalnie - wychodzą z kadru na pleckach, brak mi w kadrze któregoś z ramion, zagęściłbym w obróbce włosy, prawie że zniknęła jej górna warga.
5. Nie przemawia do mnie, ułożenie rąk całkowicie pozbawiło dziewczynę talii. Do retuszu kreseczki i fałdki pod biustem. Wiem, że jak widać cycusie to nikt na buzie nie patrzy ale tutaj trzeba było dopracować swiatło na twarzy - ładne ma dziewcze oczy. Za ułożenie nóg i cięcie lewej w kolanie powinni ci po dupie ostro dać.
6. Trochę ostra obróbka, nizebyt korzystnie pokazana twarz, na etapie obróbki poprawiłbym światłocień aby zredukować wrażenie iż dziewczę biustu nie nosi. Stopy do umycia
7. Mgłąd dodana w photoshopie? takie mam wrażenie, miejscami jest niezbyt naturalna. Ogólnie na nie za pozę modelki - skróciła ją o dobry metr i mamy wiesz ... osobę z niedoborem hormonu wzrostu, mało tego popatrz na nogi - bardzo niefortunne ułożenie, pare detali to poprawki na lini majtek: "mini boczki" pępek, nadać im trochę przestrzenności bo są płąskie.
BONUSU nie widzę
Wiem, wredna zielona maupa jestem