Jako rzecze Król Hesja I pierwsze kroki kieruje do powitalnego wątku i oficjalnie:
Witam wszystkich serdecznie

Na imię mam Michał, z fotografią lotniczą po raz pierwszy zetknąłem się na pikniku lotniczym w Mińsku w 2008 r. ale samoloty w całym moim życiu gdzieś tam zawsze się przewijały w filmach/grach/internecie

Ze względów logistycznych do tej pory ograniczały mnie odległości dlatego grane były Góraszka, Radom, Dęblin i Płock, no i troszkę sprzęt, ale od 2011 sprzętowo pasuje już do większości forum (zgadniecie co?

nie jest to 500 niestety :/). Forum czytam od dłuższego czasu dlatego kojarzę większość osób, no i umówmy się że Wasza czarnokoszulkowa armia rzuca się w oczy na pokazach

zarówno sprzętem (długie lufy) jak i miejscówkami takimi jak dach w Płocku. W posiadaniu jest również album z Góraszki z własnoręcznym podpisem Prezesa

Postaram się niedługo coś wrzucić, chociaż jedną sztukę, bo niestety na moim dysku panuje niezły bałagan na którego ogarnięcie tradycyjnie nie ma czasu, a i moje umiejętności obróbkowe póki co nie są zbyt duże i oczywiście też brakuje czasu na rozwinięcie

kończąc ten przydługi wstęp (nie zanudziłem?

) witam wszystkich raz jeszcze i liczę na owocną współpracę