Cześć Wszystkim, jestem Paweł, SPFL zobaczyłem jakiś czas temu na FB i tak trafiłem do forum. Właśnie dostałem akceptację czyli mogę się tu pojawiać.
Jestem z tych pokręconych lotnictwem od dziecka
Fotografowałem lotnictwo sporadycznie od kilku lat, choć tak na prawdę zeszły rok był dla mnie przełomowy, spędziłem połowę lata na swoim lotnisku domowym w Toruniu a miałem tam WAGAC I WRFCH po kolei - czyli z treningami licząc połowa sezonu na lotnisku.Wisienką na torcie było zainteresowanie FAI zdjęciami i reportaż z WAGAC 2014 został opublikowany na ich stronie. Moja pasja do lotnictwa powróciła ze zdwojoną siłą, skończyło się tym że zacząłem szkolenie szybowcowe. Wiecie, to taka nieuleczalna choroba...jak pisali Żwirko i Mroczek.Zresztą nie ma co się rozpisywać wszyscy jesteście tym zarażeni
Reasumując - pracuję zawodowo sprzętem foto i filmowym więc mam okazję rejestrować lotnictwo trochę od kulis, teraz kiedy bywam często na lotnisku mam nadzieję na coraz ciekawsze zdjęcia. Nie jest to co prawda lotnictwo wojskowe które robi wrażenie ale jestem pewien że równie ciekawe.
Mam nadzieję że jakoś się tu ogarnę bo na razie jestem trochę zagubiony na forum, o ile rozumiem należałoby pobrać pliki rejestracyjne na sympatyka , formularz do zdjęć i przesłać to wszystko do admina . W sumie pierwszy raz bawię się w forum więc może coś robię nie tak - jakby co piszcie i podpowiadajcie.
Jeszcze raz Cześć Wszystkim i pozdra.