uuuuu wazeliniaaarze!
patrz upadek - tylko w RA sie pojawiles to od razu same uchy i achy
no to ja sie do nich oczywiscie dołączam ale poswiece kilka sekund czasu bo... no nie jest tak pieknie jak zawsze u Ciebie bywalo i moze na pare spraw zwrocisz sobie uwage (a moze nie) ale napisze w mysl naszej idei ze nie kadzimy a walimy prawdą:
1. Fajna scenka ale zrobil sie total burdello i oczy biegaaj po calosci. Najwazniejszy ludz jest na srodku ze swoim samolotem. Wiem - chciales pokazac piekna trawe (Master! Nieostra!) ale i zbiorniki i... sa tez smiglaki w dali. Mozna bylo mniejsza GO zrobic i deko inaczej pokadrowac.
2. Najs - choragiewka odwraca uwage i jakos nie widze sensu dla tego skosa... Wolalbym (ja osobiscie) pozioma panoramke ale ze maszyna od tylu to srednio. I znowu pytanie czy chodzilo o gazy wylotowe PD czy o dysze (almost srodek foty)? Znowu oko biega
3. Nikt nie zauwazyl tej smoły z tylu? Zdjecie jest przekontrastowane a spod total czarny. Myslalem ze w pracy na lapku tylko ale tu mam jasny monitor i tez czaaarno. Jak na 3:2 to malo sie dzieje na gorze i na dole - dalbym 16:9
4. A utnij se gore do 16:9? Nie lepiej? Wg mnie o wieeele i to bedzie cudo fota a nie taka centralna jak nie powiem co
5. Ciasno jak nie powiem gdzie
samolota ma wiecej tlenu za d niz z przodu i jak na Ciebie i Twoje foty to z tej bije nudą
6. Klasyczny kadr i ladnie ladnie ale znowu smola na dupie. Za ciemny tyl i gora (troche)
7. Sie podoba choc brakuje troche nasycenia - no chyba ze mialo byc takie stonowane
8. Bardzo ladne choc zdaje sie byc deczko brudniaste - ale oczywiscie nr 1 z setu
9. Oj rozmemłane samolociki wyszly bez ostrosci - deczko za duzo odszumiania po mojemu. Odszum niebo i dymy a samoloty sporo mniej bo juz im kabiny płyną. Super kadr za to!
10. Tylko u mnie ten dym w PD jest taaaki atramentowo brzydki? Podzialaj z nim bo warto. Fajny kadr
11. Wg mnie namiot i choragiewka dyskwalifikuja ladna foteczke
12. Bardzo fajne choc w cieniach baaardzo ciemne. Ja bym uciab jego lewe skrzydlo i troche steru poziomego (do linii gazow) i zrobil ukladzik z kadluba i spadaka - wtedy bedzie rownowaga - teraz zdjecie rownowagi nie ma - ciezkie na lewo - jakosci powinno starczyc
a o filmie nic nie napisze
aaa i nie bierz do siebie a do zdjec awkors