FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie
Pierwszy Mac :)
Jamal:
A pewnie że wystarczą darmówki :) Ja mam z jakiegos pakietu, już nie pamiętam z czym to dostałem :)
deoc:
a z drogich akcesoriow do Maca polecam dyski z serii MyBook Studio (ew. Studio II - 2 dyskowe). Wykonane tak samo jak mac ;) w tych samych kolorach ;) Podłączane przez FW800 wiec transfery daja rade ;)
Jedyny minus - MyBook Studio II z 1dyskiem 2TB wyceniaja na 700zl :/
U mnie stoi jako Timecapsule i magazyn MyBook Studio z 1,5TB dyskiem :) daje raded i w zadadzie nie odczuwasz, ze to dysk zewnetrzny :)
kichu:
a jest jakas implemetnacja Time Machine pod Winde - zeby postawic jeden taki dysk i on by backupowal lapka Mac przez TM i jednoczesnie Winde :)
aaa i idiotyzmem jest polityka Adobe, ze jak sie ma legal PS-a i mozna go posadzic na dwoch kompach to nie da sie tego zrobic w ukladzie Win+Mac, a tylko 2xWin lub 2xMac
Jamal:
Ano przesadzili... Jeszcze bardziej z tym, że InDesign nie zapisuje plików w starszych wersjach :/
deoc:
--- Cytat: kichu w Sierpień 10, 2011, 11:26:44 am ---a jest jakas implemetnacja Time Machine pod Winde - zeby postawic jeden taki dysk i on by backupowal lapka Mac przez TM i jednoczesnie Winde :)
aaa i idiotyzmem jest polityka Adobe, ze jak sie ma legal PS-a i mozna go posadzic na dwoch kompach to nie da sie tego zrobic w ukladzie Win+Mac, a tylko 2xWin lub 2xMac
--- Koniec cytatu ---
ciężko sprzetowo pewnie to ogarnac - znaczy podlaczyc 1dysk do 2 zródeł (USB + FW800) - nie probowalem czy tak mozna :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej