ładnie, ale ja poproszę jeszcze jedno - góra po lewej schodząca do wody i nie obcięta.
Przed mostem, po prawej stronie zdjecia mozna wejsc na niska gorke i zlapac szerzej wszystko. Mam takie zdjecie moge Ci pokazac o co mi chodzi [/quoteDzieki, domyslam się, mam z tego miejsca z 50 kadrów
Cytat: Eskimos w Sierpień 03, 2011, 01:36:53 pmPrzed mostem, po prawej stronie zdjecia mozna wejsc na niska gorke i zlapac szerzej wszystko. Mam takie zdjecie moge Ci pokazac o co mi chodzi [/quoteDzieki, domyslam się, mam z tego miejsca z 50 kadrów Chcialem pomoc jak bylem na Lofoten ale jakos nie bylo okazji spotkac sie.
Cytat: harb w Sierpień 03, 2011, 01:45:07 pmCytat: Eskimos w Sierpień 03, 2011, 01:36:53 pmPrzed mostem, po prawej stronie zdjecia mozna wejsc na niska gorke i zlapac szerzej wszystko. Mam takie zdjecie moge Ci pokazac o co mi chodzi [/quoteDzieki, domyslam się, mam z tego miejsca z 50 kadrów Chcialem pomoc jak bylem na Lofoten ale jakos nie bylo okazji spotkac sie. ja wróciłem wczoraj rano
Ja wyjechalem w czwartek rano, Borregard pisal do mnie, dalem mu namiary do mnie w razie "W" ale chyba nie mial jak Wam przekazac. Moze nastepnym razem