FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny
Nikon D90 i hotspot?
hesja:
--- Cytat: Skibek w Lipiec 22, 2011, 09:47:03 am ---
Nie zapominaj, że wtedy będziesz miał gorszy (w mniemaniu lamerów) aparat, bo będzie tylko 12,3MPx (-1Px) ;)
--- Koniec cytatu ---
:P
pawi:
pochwalcie się ile macie takich plamek, żeby mnie pocieszyć (o zgrozo nie mówcie, że nie macie:))) czego oczywiście Wam życzę ;) )
wilk:
--- Cytat: pawi w Lipiec 22, 2011, 10:08:56 am ---pochwalcie się ile macie takich plamek, żeby mnie pocieszyć (o zgrozo nie mówcie, że nie macie:))) czego oczywiście Wam życzę ;) )
--- Koniec cytatu ---
no to Cię pocieszę - miałem takiego jednego i się go w serwisie pozbyłem :), a był w D3x tak więc zdarza się nawet w modelach jednocyfrowych, przez co mam matrycę 24000000 - 1 pix ;)
pawi:
wilku dzięki wiedziałem, że nie jestem sam :-))))) na miejscu mi zmapują jak podjadę? będę musiał się wybrać w daleką podróż do stolycy :-)))
hesja:
--- Cytat: pawi w Lipiec 22, 2011, 10:08:56 am ---pochwalcie się ile macie takich plamek, żeby mnie pocieszyć (o zgrozo nie mówcie, że nie macie:))) czego oczywiście Wam życzę ;) )
--- Koniec cytatu ---
są - zawsze są - kwiestia parametrow :)
jak prowadzilem sklep to byl taki czas gdzie wszyscy robili test na hot piksele
chcesz to sobie zrob:
ISO 1600
przeslona jakies 11-20
czas 30 sekund
zaloz dekielek i zrob fotke : )))))))))
bedziesz mial mglawice i galaktyki hot pikseli - nie musisz w nocy siedziec by miec foty astro :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej