HANGAR PARTY > Hangar Party
Moja strona lotnicza
hesja:
hmmmm
moze cos zle klikam ale widze tylko okno wielkie z fotami (migajace jwplayer) i drobnym maczkiem kontakt i epmi
pewnie sie wstrzelilem w jakas przerwe w emisji strony glownej
poprzednia Twoja mi sie bardzo podobala - bylem pelen podziwu - taki portal :)
duzo informacji bylo
Slavcio:
Nie żadnej przerwy nie ma. W pracy sprawdzałem - jest OK. Po uruchomieniu strony w oknie wyświetlają się zdjęcia jako slideshow.
Klikając na EPMI otworzą się zdjęcia również w formie slideshow ale tylko z bazy EPMI. Te wszystkie kategorie są jeszcze w fazie budowy.
kurczak:
U mnie chwilkę trwało nim się płynnie zaczęły fotki wyświetlać.
Foki fajnie się ogląda, ale brakuje czegoś jeszcze na tej stronie jest jakoś tak spartańsko. Jak tam wczoraj pierwszy raz wszedłem to wydawało mi się, że to dopiero proteza.
Twoje logo (ja je nazwałem "delfinek" :) ), zlewa się troszkę z ciemnym tłem i widać prawie tylko "ogonek delfinka".
Slavcio:
--- Cytat: kurczak w Kwiecień 13, 2010, 01:14:11 pm ---U mnie chwilkę trwało nim się płynnie zaczęły fotki wyświetlać.
Foki fajnie się ogląda, ale brakuje czegoś jeszcze na tej stronie jest jakoś tak spartańsko. Jak tam wczoraj pierwszy raz wszedłem to wydawało mi się, że to dopiero proteza.
Twoje logo (ja je nazwałem "delfinek" :) ), zlewa się troszkę z ciemnym tłem i widać prawie tylko "ogonek delfinka".
--- Koniec cytatu ---
Sobie kup dobry monitor. ;-) nie bedzie sie zlewać ;-D
kurczak:
Ale na tym samym monitorze na naszym forum się nie zlewa, a na Twojej stronie tak ;).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej