HANGAR PARTY > Hangar Party
Moja strona lotnicza
Dyziek:
Logo widać dość wyraźnie ale chyba miałeś inną wersję kolorystyczną?
Co do www, mi osobiście pasowała poprzednia, było wszystko ładnie poukładane. Tu wygląda jak gotowiec z neta bez większego pomysłu...więc wracaj do starej :)
wilk:
Sławek, jestem podobnie jak dyziek niestety na nie :(
Nie ma jak powiększyć scrolem fotek, przeskakują same, zdecydowanie poprzednia mi się bardziej podobała >:(
Slavcio:
Panowie, to ma być strona wizytówka a nie galeria do scrollowania (można full screena sobie zapodać) tudzież blog z opisami (w których wcale nie jestem dobry). Taka jest moja koncepcja na stronę.
Wszystko zależy co chce sie przekazać lub czego się oczekuje. Na stronce dodam kategorie z fotkami tematycznymi + kategorię "News foto" ;-) i coś tam jeszcze - może jakieś krótkie opisy (zobaczę jak to będzie wyglądać.)
Tamta strona dalej jest tylko pod adresem http://foto.szychowski.eu i tam coś będę modził ale w 90% w innej tematyce niż lotnicza.
hesja:
Slavcio - chciales znac opinie... Jezeli to ma byc wizytowka to popracuj nad nia (IMHO)
bo nie wyglada to dobrze... jeszcze ten player co chwiel sie pojawiajacy
Ja na nie
wole tamta jako Twoja wizytowke
na ta chwile ofkoz
Slavcio:
Player mnie troche też irytuje ;-)
Bardzo dziękuję za opinie - to bez dwóch zdań, ale chciałem dać Wam obraz jaki mi przyświeca do prezentacji moich zdjęć.
Maksymalnie więcej zdjęć - ot i co.
Popracuje nad tym w ciągu kilku dni.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej