IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Ustawka

Warszawa Okęcie

<< < (3/5) > >>

sqpien:
no ja po dachu dam radę, który anteniarz by się bał dachów. pytanie było czy dach da radę

Menios:
A'propos dachu przy Okęciu, nie wiem czy zauważyliście, że na skrzyżowaniu Al. Krakowskiej i 17 Stycznia stoi opuszczony budynek, oficjalnie nie można tam wchodzić bo jest przeznaczony do rozbiórki, ma chyba ze 3 pietra więc jest dosyć wysoki. Nie wiem czy da się wejść na dach ale jeśli tak to  jest to idealna miejscówka przy startach z 33 a jeszcze bardziej lądowaniach na 15 (które niestety są bardzo rzadkie). Niestety wejście na budynek może grozić tym, że oberwie się cegła po głowie lub zgarnie nas policja, jeśli ktoś z obserwujących doniesie :)

Pozdrawiam

Złoty:
Hehe możnaby założyć SPFL-squat ;).
A w ogole to welcome onboard Piotrek;)

hesja:

--- Cytat: Menios w Kwiecień 02, 2012, 11:20:01 pm ---A'propos dachu przy Okęciu, nie wiem czy zauważyliście, że na skrzyżowaniu Al. Krakowskiej i 17 Stycznia stoi opuszczony budynek, oficjalnie nie można tam wchodzić bo jest przeznaczony do rozbiórki, ma chyba ze 3 pietra więc jest dosyć wysoki. Nie wiem czy da się wejść na dach ale jeśli tak to  jest to idealna miejscówka przy startach z 33 a jeszcze bardziej lądowaniach na 15 (które niestety są bardzo rzadkie). Niestety wejście na budynek może grozić tym, że oberwie się cegła po głowie lub zgarnie nas policja, jeśli ktoś z obserwujących doniesie :)

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
a czy pierwszy post nie powinien byc w Powitaniach? :P
hellou :)
witojcie panocku  8)

Nowiutki:

--- Cytat: Menios w Kwiecień 02, 2012, 11:20:01 pm ---A'propos dachu przy Okęciu, nie wiem czy zauważyliście, że na skrzyżowaniu Al. Krakowskiej i 17 Stycznia stoi opuszczony budynek, oficjalnie nie można tam wchodzić bo jest przeznaczony do rozbiórki, ma chyba ze 3 pietra więc jest dosyć wysoki. Nie wiem czy da się wejść na dach ale jeśli tak to  jest to idealna miejscówka przy startach z 33 a jeszcze bardziej lądowaniach na 15 (które niestety są bardzo rzadkie). Niestety wejście na budynek może grozić tym, że oberwie się cegła po głowie lub zgarnie nas policja, jeśli ktoś z obserwujących doniesie :)

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Można próbować przy operacjach na 15/33 a ten kierunek ( z wyjątkiem startów 767 które są puszczane z 33 zamiast z 29) jest mało używany i proponuję zabrać "brudne" ciuchy bo smołę się ciężko dopiera ;).
Aaa i zapomniałem dodać że dwie posesje dalej jest komisariat :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej