IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Ustawka
Warszawa Okęcie
seba:
witajcie,
pusto strasznie tutaj w tym temacie jest.
Chciałbym zapytać czy ktoś z was próbował w okolicach okęcia wdrapać się gdzieś na dach budynku lub jakiś inny dobry punkt widokowy w okolicach?
Chętnie poczytał bym i skorzystał z dobrych rad i miejscówek, bo na pewno takie znacie - moja prośba kto może aby się podzielił informacją.
Mam nadzieję że w dobrym miejscu wrzucam temat, ale nie znalazłem nigdzie takich informacji.
Chętnie też dołączył bym do jakieś grupy lub osób które często się pojawiają żeby popstrykać.
dzięki za info i zapraszam do dyskusji.
seba
volt:
Budynek może nie, ale drzewo to już niejedno się okupowało ;) Szczególnie od strony Wirażowej i oczyszczalni.
Jak otworzą parking piętrowy na pętli Okęcie, to będzie idealna miejscówka do porannego focenia lądowań na 11 i ewentualnie popołudniowych na 15 (z dłuższą ogniskową i w chłodniejsze pory).
Co do dołączenia do grupy...ja na EPWA bywam co 2-3 dni, a czasem nawet codziennie. Tyle że czasem wyjeżdżam w nocy i focę poranne cargo między 5-6 rano.
szamal:
Witam,
Jak uruchomia remontowany pas to mogę załatwić dla kilkuosobowej grupy wejście na teren Prologis Park (to te cztery hale szaro-zielone na podejściu). Miejscowka palce lizać. Bedzie można wejść na dach dowolnie wybranej hali ;D
volt:
--- Cytat: szamal w Maj 14, 2011, 09:35:56 pm ---Witam,
Jak uruchomia remontowany pas to mogę załatwić dla kilkuosobowej grupy wejście na teren Prologis Park (to te cztery hale szaro-zielone na podejściu). Miejscowka palce lizać. Bedzie można wejść na dach dowolnie wybranej hali ;D
--- Koniec cytatu ---
Najnowszy NOTAM mówi, że 11/29 zamknięte do końca października br... Ciekawe, czy kiedykolwiek skończą ten remont ???
szamal:
No to lipa >:( liczyłem na lipiec/sierpień. Ale czas szybko płynie a ja dopiero co dołączyłem do Was, wiec oferta aktualna ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej