FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

D 300 a D 300s

<< < (4/14) > >>

kichu:

--- Cytat: Amon w Kwiecień 11, 2011, 12:09:59 pm ---Mnie się jeszcze nie zdarzyło coby bateria w ciągu dnia focenia w D300s sie skończyła, chociaż zawsze mam zapasową.
--- Koniec cytatu ---

poczekaj az pojedziesz na pokazy trwajace od rana do wieczora :) wtedy masz i troche focenia i sporo gameboya itd.

Amon:
grip+ładowarka+bateria = 1900zł, to lepiej kupić D300s i dodatkowy akumulator za 180zł :). Nie widzę problemu coby przy 1-2 kreskach baterii wymienić baterię na zapasową, co trwa jakieś 5-10s. Ale co kto tam lubi...

kichu - na prawdę to duży problem wymienić baterię na zapas?

Klakier:
jedno pytanie: kto z was by teraz wzial i poszedl kupil d300/d300s biorac pod uwage ze technologia jest juz troche przestarzala?

Amon:
Ja ;)

kichu:
Amon, chyba mnie nie zrozumiales, ja mowie, ze baterie na zapas trzeba miec, a nie ze obowiazkowo trzeba kupowac EN-EL4a, i jeszcze ze 2szt "trojek" pozwola spokojnie opekac nawet dosc aktywny dzien focenia

nota bene pojscie w czworki to teraz faktycznie jakis finansowy kosmos, ja pamietam, ze jakis czas temu komplet grip, bateria, ladowarka, zaslepka kosztowal ok tysiaka (sprzedawane jako zestaw o nazwie PDK-1)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej