HANGAR PARTY > Hangar Party
JAK MIJA DZIEŃ - pogaduchy
nurek:
--- Cytat: Tarantella w Kwiecień 19, 2011, 10:52:28 pm ---tralalalaaaa..... dobry wieczór, mam dzis babskiego dola wiec wpierd**am Nutelle ze sloika :(
dobranoc... ...:(
--- Koniec cytatu ---
a du.. rośnie... ja na wkurwa kiedyś biegałem. Ale teraz mama zadyszkę zanim pomyślę o biegach ;-)
Tarantella:
--- Cytat: nurek w Kwiecień 19, 2011, 11:09:47 pm ---a du.. rośnie...
--- Koniec cytatu ---
znam niektórych co by sie z tego i ucieszyli....
(mlask mlask kolejna lycha Nutelli.....)
Eskimos:
Piekna sloneczna pogoda, kilka dni wolnego, swieta, obzarstwo i slodkie nic nie robienie, czy cos moze zepsuc uroczy dlugi weekend ?
Oby nowy sasiad sie o to nie postaral :o
Spad:
Eskimos, pamiętaj - często zmieniaj kierunek biegu i szukaj solidnej osłony 8)
FMS:
--- Cytat: młody w Kwiecień 17, 2011, 02:49:25 pm ---Próbowałem... ten program odzyskuje tylko zdjęcia które były kasowane przez śmietnik...
A ja to skasowałem przez SHIFT+DELETE.... A takie pliki jak czytam są bardzo trudne do odzyskania...
No nic popróbuje może jeszcze z karty da się to jakoś odzyskać....
Szkoda.... :( podobało mi się... :(
Dzięki za pomoc...
--- Koniec cytatu ---
Młody,
ja niedawno skasowałam sobie wszystkie foty z Łasku - przy czym nerwa miałam porządnego bo stracić je po kilku godzinach na straszliwym mrozie (odczuwalna -20 i wiatr jak cholera) to dopiero dół...udało się odzyskać część (ok. 1/3) przy pomocy SanDisc Rescue Pro - spróbuj może tym sposobem - program można ściągnąć z neta, trzeba tylko podać kod z opakowania po jakiejś karcie San Disca do aktywacji.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej