IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
Axalp 2011 (Szwajcaria) [12-13.10.2011]
Qna:
Dla mnie każda minuta spędzona w powietrzu jest bezcenna, ale w tym przypadku wybieram 4qłka mobilność, pokowność i niezależność zdecydowanie na +. Jest klimat i fun kiedy witają nas alpejskie szczyty taka łot tradycja (choć ostatnio pierwszy raz przespałem sporą część trasy) :D o akcjach typu spotkaniach 3 bolidów pod zamkiem w niemcowie nie wspomnę :)
mariorz:
--- Cytat: wilk w Marzec 14, 2011, 12:38:14 pm ---no to wypowiem się i ja ;)
JADĘ JA i o żadnych samolotach słyszeć nie chcę 8)
podziwiać widoki - bezcenne
jechać w jednym aucie ze zgraną paczką - bezcenne
spotkać się w czasie drogi z innymi - bezcenne
za paliwo, winietę i ewentualnie jeszcze coś - się zapłaci kartą :P
--- Koniec cytatu ---
...pozamiatane ;D ja chce, ja chcę, ja chce...
Skibek:
--- Cytat: mark w Marzec 13, 2011, 02:52:54 pm ---nie chcę się wypowiadać za resztę ekipy z Płocka ale ja osobiście preferuję samochód, odwiedzi się stare śmieci np. przejście graniczne ze Szwajcarią ( tam zawsze hesjowóz na nas czeka :D hehe ) to są te plusy jak dla mnie, minus widzę jeden nie dają mi za szybko jechać :), a samolotem szybciej dolecę do Zurichu
myślę, że Płock na 4 kółkach dojedzie
--- Koniec cytatu ---
No... i może jeszcze małe "trzepanko" na granicy PRL-DDR ;)
Rok temu oszczędzili nam tyłków, ale dwa lata temu to dwa razy nas zatrzymali ;)
Ja też jestem za czterema kółkami. Więcej się zobaczy, taniej, bagaż (prawie) dowolnej wielkości, można pofocić po drodze...
nurek:
--- Cytat: Skibek w Marzec 15, 2011, 10:34:14 am ---bagaż (prawie) dowolnej wielkości,
--- Koniec cytatu ---
Ta zwłaszcza jak w aucie klasy "kompakt" jedzie 4 ludzi z bagażem + każdy ma jakąś lodówkę...
A może lepiej jakiegoś T4 podrzucić - w 7 osób to jest impreza, a i tylko jeden nie pije!
Z innej beczki czy ja ze swoimi 300mm mam czego tam szukać? Jezeli tak, to proszę o wpisanie na listę rezerwową, bo nie wiem jak z finansami.
deoc:
no dobra - to moze rzeczywiscie busem ;) tylko kto przezyje 9os impreze w busie ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej