No i musze wybrac 50 zdjec... heh z tym bedzie najwiekszy problem bo juz mam 70 wybranych i nie wiem ktore wywalic :/
Cytat: hesja w Luty 23, 2011, 01:54:48 pmNo i musze wybrac 50 zdjec... heh z tym bedzie najwiekszy problem bo juz mam 70 wybranych i nie wiem ktore wywalic :/ jka chcesz, to mogę ci ogarnąć jakiś konkurs
Przylaczam sie do gratulacji, swoja droga to b.chetnie wybralbym sie na taka wystawe, moze jakies tournee po kraju? moze jakis autobus czy cus?
Uuu... Gratulacje! SZPAN NA MAX Cytat: Klakier w Luty 23, 2011, 10:10:04 pmPrzylaczam sie do gratulacji, swoja droga to b.chetnie wybralbym sie na taka wystawe, moze jakies tournee po kraju? moze jakis autobus czy cus? autobus do IRL? hihih Cały budżet by poszedł
Pogratulowac chłopie, piekna sprawa Cytat: hesja w Luty 23, 2011, 01:54:48 pmNo i musze wybrac 50 zdjec... heh z tym bedzie najwiekszy problem bo juz mam 70 wybranych i nie wiem ktore wywalic :/ jka chcesz
gratuluje Panie prezesie wystawa w Wałczu... no w kwietniu?? Moze by tak jakis splyw kajakowy ostatnio wlasnie ogladalem film z naszego wypadu do Tomajka i tak mi sie zachciało
Cytat: kifcio w Luty 23, 2011, 09:15:14 pmPogratulowac chłopie, piekna sprawa Cytat: hesja w Luty 23, 2011, 01:54:48 pmNo i musze wybrac 50 zdjec... heh z tym bedzie najwiekszy problem bo juz mam 70 wybranych i nie wiem ktore wywalic :/ jka chceszto mu wszystkie zdjęcia wywali gratki