IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
V Płocki Piknik Lotniczy [18-19.06.2011]
volt:
--- Cytat: kichu w Czerwiec 14, 2011, 03:16:23 pm ---oficjalne pismo lot w tej sprawie jest na FB na profilu pikniku
generalnie chdodzi o to, ze maja za malo maszyn i musieli te maszyne wpisac do siatki polaczen
--- Koniec cytatu ---
Ano właśnie. Z grubasami i tak jest cieńko, bo w kwietniu bodajże LOT musiał zwrócić SP-LPF (skończył się leasing) i mają teraz na maxa wyżyłowaną częstotliwość lotów za ocean. Posłanie jednego B767 do Płocka = odwołanie rejsu = brak piniędzy.
golden:
--- Cytat: volt w Czerwiec 14, 2011, 03:09:12 pm ---Już poznaliśmy :P ULC nie dopuścił do pokazu.
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem kto nie dopuścił ale przeczytałem że w tym dniu samolot ten wykona jeden z
zaplanowanych rejsów dalekiego zasięgu i osłabia mnie fakt że ktoś tak
"zaplanował"
żródło http://www.lotniczyplock.pl/download/lot.jpg
pozdrawiam
kichu:
golden... rejs mieli zaplanowany juz dawno, bo to z rozkladu wynika... a cala reszta to efekt tego ze lot ma malo maszyn i ta ktora miala pojsc na plock, bedzi epewnie musiala zastapic jakas brakujaca/zesputa etc.
tylko pokazuje to w jakim stanie jest nasze przewoznik....
volt:
--- Cytat: kichu w Czerwiec 14, 2011, 03:59:38 pm ---golden... rejs mieli zaplanowany juz dawno, bo to z rozkladu wynika... a cala reszta to efekt tego ze lot ma malo maszyn i ta ktora miala pojsc na plock, bedzi epewnie musiala zastapic jakas brakujaca/zesputa etc.
tylko pokazuje to w jakim stanie jest nasze przewoznik....
--- Koniec cytatu ---
Żeby nie poślizgi i nagłe nadzwyczajne sytuacje po stronie producenta, to LOT by już na Dreamlinerach śmigał... :-\ I by tego problemu nie było.
hesja:
dla mnie to jakas masakra jest i kolejny z powodow by sie dobrze pobawic w Plocku - niekoniecznie fotograficznie :/
szkoda ze de facto program jest slaby (poza rajdem i Szufą oczywiscie i Mi-14)
ale cos za cos - jedno jest pewne - za rok w Plocku bedzie o wiele ciekawiej
juz Blue Angels potwierdzili udzial :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej