IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

V Płocki Piknik Lotniczy [18-19.06.2011]

<< < (30/42) > >>

Redak:

--- Cytat: hesja w Czerwiec 14, 2011, 06:09:10 pm ---za rok w Plocku bedzie o wiele ciekawiej
juz Blue Angels potwierdzili udzial :P

--- Koniec cytatu ---

to nie pozostaje nam nic innego jak odpuścić tegoroczny Płock i zaczekać do przyszłego  :P

Skibek:

--- Cytat: hesja w Czerwiec 14, 2011, 06:09:10 pm ---ale cos za cos - jedno jest pewne - za rok w Plocku bedzie o wiele ciekawiej
juz Blue Angels potwierdzili udzial :P

--- Koniec cytatu ---

No... I do Jurgisa dziś rano dzwoniłem, ale zajęte wciąż ma (pewnie akurat prowadzi), ale za rok musi pociąć pod mostem ;)

kichu:
to moze nie jedzmy :) przeciez to koszty sa i w ogole :D :D :D

Skibek:
Zaciekawiło mnie dziś coś niebywałego. Po raz pierwszy na niebie nad Płockiem (idealnie nad moim blokiem) zobaczyłem dwa głośne "punkciki" jednosilnikowe lecące równolegle obok siebie. Ciągnął sie za nimi biały warkocz, a usłyszałem je, jak już ich nie widziałem.

I teraz pytanie do znawców tematu:
Czy możliwym jest, żeby ktoś lub coś robiło przymiarkę do najbliższej płockiej niedzieli?
Ile minut leci się z Łasku do Płocka i z powrotem? ;)

Redak:

--- Cytat: Skibek w Czerwiec 14, 2011, 06:59:22 pm ---Zaciekawiło mnie dziś coś niebywałego. Po raz pierwszy na niebie nad Płockiem (idealnie nad moim blokiem) zobaczyłem dwa głośne "punkciki" jednosilnikowe lecące równolegle obok siebie. Ciągnął sie za nimi biały warkocz, a usłyszałem je, jak już ich nie widziałem.

I teraz pytanie do znawców tematu:
Czy możliwym jest, żeby ktoś lub coś robiło przymiarkę do najbliższej płockiej niedzieli?
Ile minut leci się z Łasku do Płocka i z powrotem? ;)

--- Koniec cytatu ---

Skibek, pewnie ktoś jakąś petardę ci puścił..... hihi  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej