IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011
V Płocki Piknik Lotniczy [18-19.06.2011]
Skibek:
Dla tych, którzy przyjadą już w piątek i chcą się wprowadzić w nastrój pikniku lotniczego polecam:
--- Cytuj ---Buddyjski Ośrodek Medytacyjny w Płocku & Płocki Ośrodek Kultury i Sztuki zapraszają na Buddyzm we współczesnym świecie - wykład publiczny Adama Jankiewicza.
WSTĘP WOLNY.
*** Adam Jankiewicz jest podróżującym nauczycielem buddyjskim, uczniem Lamy Ole Nydhala. Współzałożyciel buddyjskiego ośrodka odosobnieniowego w Bartołtach Wielkich.
POKiS, ul. Tumska 9a (wejście od ul. Sienkiewicza), piątek 17.06.2011, godz. 19.00
--- Koniec cytatu ---
młody:
no i presski potwierdzone....
Maciekross:
--- Cytat: Skibek w Czerwiec 13, 2011, 07:44:33 pm ---Dla tych, którzy przyjadą już w piątek i chcą się wprowadzić w nastrój pikniku lotniczego polecam:
--- Cytuj ---Buddyjski Ośrodek Medytacyjny w Płocku & Płocki Ośrodek Kultury i Sztuki zapraszają na Buddyzm we współczesnym świecie - wykład publiczny Adama Jankiewicza.
WSTĘP WOLNY.
*** Adam Jankiewicz jest podróżującym nauczycielem buddyjskim, uczniem Lamy Ole Nydhala. Współzałożyciel buddyjskiego ośrodka odosobnieniowego w Bartołtach Wielkich.
POKiS, ul. Tumska 9a (wejście od ul. Sienkiewicza), piątek 17.06.2011, godz. 19.00
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Pawel:
Chcę się Was zapytać o dwie rzeczy odnośnie Płocka.
Będę jechał w niedzielę rano z Łodzi. Czy jest sens próbować wjeżdżać do centrum (koło 10:00) i wbijać na parkingi: na plac Nowy Rynek/plac Kobylińskiego. Czy nie ma to większego sensu i od razu na centralny parking walić?
I druga rzecz: miejscówka. Jakie miejsce/miejsca polecacie no i gdzie Wy będziecie urzędować? Bo tym razem mam zamiar do was uderzyć :)
Skibek:
--- Cytat: pawel79 w Czerwiec 14, 2011, 11:58:57 am ---Chcę się Was zapytać o dwie rzeczy odnośnie Płocka.
Będę jechał w niedzielę rano z Łodzi. Czy jest sens próbować wjeżdżać do centrum (koło 10:00) i wbijać na parkingi: na plac Nowy Rynek/plac Kobylińskiego. Czy nie ma to większego sensu i od razu na centralny parking walić?
I druga rzecz: miejscówka. Jakie miejsce/miejsca polecacie no i gdzie Wy będziecie urzędować? Bo tym razem mam zamiar do was uderzyć :)
--- Koniec cytatu ---
Jak już to nowym mostem musisz jechać, czyli przez Podolszyce i na rondzie "Dzwon" w lewo w stronę miasta.
Myślę, że o 10tej to jeszcze z miejscami nie będzie tragedii, bo to sobota i sporo ludzi jeszcze pracuje, robi zakupy w hajpermarkietach, robi się na bóstwo przed piknikiem. Myślę, że na parkingu na pl. Manifestacji (przy Nowym Rynku) będą jeszcze miejsca. Można podjechac bliżej Tumów i przycupnąć gdzieś na chodniku (u nas nie ma stref wyłączonych z parkowania). Np. polecam pobliską ulicę Kazimierza Wielkiego, bo tam w miarę są szerokie chodniki i można zostawić te 1,5m dla pieszych.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej