IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

V Płocki Piknik Lotniczy [18-19.06.2011]

<< < (27/42) > >>

kichu:
a te problemy z Lotem, co ktos w ktoryms watku wspominal sie jednak potwierdzaja

damian1982:

--- Cytat: kichu w Czerwiec 14, 2011, 01:12:14 pm ---a te problemy z Lotem, co ktos w ktoryms watku wspominal sie jednak potwierdzaja

--- Koniec cytatu ---

Tak, przysłali oficjalne pismo, że 767 się nie pojawi..

volt:

--- Cytat: Skibek w Czerwiec 14, 2011, 12:32:05 pm ---
--- Cytat: pawel79 w Czerwiec 14, 2011, 11:58:57 am ---Chcę się Was zapytać o dwie rzeczy odnośnie Płocka.
Będę jechał w niedzielę rano z Łodzi. Czy jest sens próbować wjeżdżać do centrum (koło 10:00) i wbijać na parkingi: na plac Nowy Rynek/plac Kobylińskiego. Czy nie ma to większego sensu i od razu na centralny parking walić?
I druga rzecz: miejscówka. Jakie miejsce/miejsca polecacie no i gdzie Wy będziecie urzędować? Bo tym razem mam zamiar do was uderzyć :)

--- Koniec cytatu ---
Jak już to nowym mostem musisz jechać, czyli przez Podolszyce i na rondzie "Dzwon" w lewo w stronę miasta.
Myślę, że o 10tej to jeszcze z miejscami nie będzie tragedii, bo to sobota i sporo ludzi jeszcze pracuje, robi zakupy w hajpermarkietach, robi się na bóstwo przed piknikiem. Myślę, że na parkingu na pl. Manifestacji (przy Nowym Rynku) będą jeszcze miejsca. Można podjechac bliżej Tumów i przycupnąć gdzieś na chodniku (u nas nie ma stref wyłączonych z parkowania). Np. polecam pobliską ulicę Kazimierza Wielkiego, bo tam w miarę są szerokie chodniki i można zostawić te 1,5m dla pieszych.

--- Koniec cytatu ---

Ale Damian o niedzieli mówi, nie sobocie :) Także powinien być jeszcze większy luz na mieście.
Czyli jednak Pan Szufa miał rację z tym 767. Co jak co, ale i on od czasu do czasu trzyma za lejce tej pięknej maszyny, więc pewnie miał info z pierwszej ręki. Trudno się mówi, zapraszamy na EPWA, jak ktoś chce go zobaczyć :P Może bez low-passów, flar i urywaniem dupska, ale mimo wszystko ;)

Skibek:
Gdzie ten przycisk "Nie lubię tego!"?

Pawel:

--- Cytat: Skibek w Czerwiec 14, 2011, 12:32:05 pm ---Jak już to nowym mostem musisz jechać, czyli przez Podolszyce i na rondzie "Dzwon" w lewo w stronę miasta.
Myślę, że o 10tej to jeszcze z miejscami nie będzie tragedii, bo to sobota i sporo ludzi jeszcze pracuje, robi zakupy w hajpermarkietach, robi się na bóstwo przed piknikiem. Myślę, że na parkingu na pl. Manifestacji (przy Nowym Rynku) będą jeszcze miejsca. Można podjechac bliżej Tumów i przycupnąć gdzieś na chodniku (u nas nie ma stref wyłączonych z parkowania). Np. polecam pobliską ulicę Kazimierza Wielkiego, bo tam w miarę są szerokie chodniki i można zostawić te 1,5m dla pieszych.

--- Koniec cytatu ---

Dzięki za info.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej