ZDJĘCIA INNE > Krajobraz

W mgłę ......

<< < (2/2)

hlynur:
Dokładnie za Kichem i go popieram.
Góra po prawej i krzaki mają większą moc niż wagonik z linami.

Amon:
Zdjęcie jest generalnie super. Ale... oglądam po raz 3ci i od 1 razu miałem tak samo - wzrok leci strasznie na prawo.
harb - robisz krajobrazy na najwyższym pro-poziomie, dlatego i błędy ocierają się trochę o czepialstwo - ale w przypadku tego zdjęcia tak jest z tą prawą stroną :).

harb:

--- Cytat: Amon w Luty 21, 2011, 12:35:38 pm ---Zdjęcie jest generalnie super. Ale... oglądam po raz 3ci i od 1 razu miałem tak samo - wzrok leci strasznie na prawo.
harb - robisz krajobrazy na najwyższym pro-poziomie, dlatego i błędy ocierają się trochę o czepialstwo - ale w przypadku tego zdjęcia tak jest z tą prawą stroną :).

--- Koniec cytatu ---

e tam bez przesady do pro to jeszcze wiele pracy przede mną, w krajobrazie jest wielu którzy naprawdę robią topowe foty, a co do tego zdjęcia nie będę się upierał, przedstawiłem swój punkt widzenia  - pozdrawiam :)

sila:
Ja na początku odniosłam podobne wrażenie, że oczy lecą do prawej ale jak potem wpatrywałam się w fotę to wygląda to dla mnie tak: Ta prawa ciemna część daje całości efekt trójwymiaru dzięki czemu wagonik wpada nie tylko w mglę ale i tunel. Jeśli obetnie się prawej to fota się spłaszczy i tunel się skróci, a to już nie to samo co wcześniej. Tak więc oczy lecą na prawą ścianę ale odbijają się od niej i wpadają wagonikiem do przepastnego zamglonego tunelu. Reasumując: zdjęcie działa i nie jest martwe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej