Autor Wątek: Minął tydzień...  (Przeczytany 781 razy)

krispol

• W oczekiwaniu na Air Show
Minął tydzień...
« dnia: Styczeń 24, 2011, 03:52:24 pm »
Minął tydzień,a ja czekam.... tak na poważnie... Tydzień temu wysłałem swoją aplikacje,oraz mail do sekretarza z informacją o wysłaniu. Do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi, czy aplikacja jest w porządku itd. Zauważyłem też zmniejszony ruch na forum... Czyżby wszyscy byli na zimowisku? :) Pozdrawiam:)

upadek

• Tomek Gawlik
Odp: Minął tydzień...
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 24, 2011, 03:56:09 pm »
dzisiaj właśnie zakończył się zlot w Kościelisku i trwają powroty do domów
ale lada chwilka wszystko wróci do normy  :)

Tarantella

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 24, 2011, 03:56:18 pm »
dejze luz, na zlocie ekipa byla, pile-up z "dogrywkami" mieli, dokopia sie  w koncu i do ciebie  :)

kopeniek

« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 24, 2011, 04:22:19 pm »
dzisiaj właśnie zakończył się zlot w Kościelisku i trwają powroty do domów
ale lada chwilka wszystko wróci do normy  :)
Tzn jak tylko wzrok się wyostrzy ;).... No ale tydzień to fakt ... masakra ;)

nurek

• piloci do maszyn!
    • mój świat fotografii lotniczej
« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 24, 2011, 04:41:14 pm »
Minął tydzień,a ja czekam.... tak na poważnie... Tydzień temu wysłałem swoją aplikacje,oraz mail do sekretarza z informacją o wysłaniu. Do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi, czy aplikacja jest w porządku itd.
Wpłaciłeś wpisowe+składkę? To zdje się warunkuje dalszy progres twojej sprawy.
A poza tym, daj dojść do siebie RA!
Pozdrawiam

krispol

« Odpowiedź #5 dnia: Styczeń 24, 2011, 05:50:00 pm »
Spoko loko...nie popędzam. Jak wiecie mam ograniczony dostęp na forum,wiec nie wiem o wszystkim np.o zlotach,i stąd moje zapytanie. W takim razie czekam cierpliwie :)

PS. Wpisowe+ składka wpłacone.

młody

• Marcin S.
    • Marcin Sikorzak Photography
« Odpowiedź #6 dnia: Styczeń 24, 2011, 06:15:47 pm »
Jak wiecie mam ograniczony dostęp na forum,wiec nie wiem o wszystkim np.o zlotach
Zagadaj do prezesa to dostaniesz "novice" i większy dostęp do forum :D
"A jeśli z nas ktoś legnie wśród szaleńczych jazd..."

krispol

« Odpowiedź #7 dnia: Styczeń 24, 2011, 07:54:35 pm »

A co się będę prosił,przyjdzie czas to może sami dadzą:) Choć fajnie by było,wiec jeśli może jest taka możliwość...?

MarS

• Solo Pajlot
« Odpowiedź #8 dnia: Styczeń 25, 2011, 02:27:50 pm »
Minął tydzień,a ja czekam.... tak na poważnie... Tydzień temu wysłałem swoją aplikacje,oraz mail do sekretarza z informacją o wysłaniu. Do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi, czy aplikacja jest w porządku itd. Zauważyłem też zmniejszony ruch na forum... Czyżby wszyscy byli na zimowisku? :) Pozdrawiam:)

W zeszłym tygodniu sekretarz był na wyjeździe, a od czwartku większość RA i zarządu,
Twój plik leżał na serwerku ale dopiero dziś nasz I sekretarz Sqpień miał możliwość omówienia sprawy Twojej aplikacji ze mną.
Omówienie było konieczne ponieważ w aplikacji są drobne błędy ... na Twoje nieszczęście od jakiegoś czasu wprowadziliśmy hasło "zero tolerancji"  ;) ponieważ niby drobne błędy, powielone przez ileś tam osób wysyłajacych dogrywki, aplikacje powodowało ze traciliśmy mase czasu na poprawianie dupereli, które bez problemu powinien pilnować sam zainteresowany.
Zapewne  dostaniesz wkrótce oficjalnego emila od sekretarza, ale tak na szybciorze:
W tej nowej poprawionej aplikacji dałeś zła numeracje zdjęć, za pierwszym razem numeracja była w miarę ok [choć nick nie był zgodny z forumowym] a teraz to numerację skopałeś kompletnie.... przypominam poprawny format nick z forum_nr foty w formacie czterocyfrowym  czyli u ciebie krispol_xxxx
Drugi babol i to największy to tabelka z opisami zdjęć
Zachowaj format exela w takiej formie w jakiej on jest pierwotnie, a nie poszatkowany na jakieś  podstrony czy coś tam innego, w dodatku z obciętymi nagłówkami.
Brak nazw samolotów, a to jest nie do przyjęcia nikt za Ciebie nie będzie identyfikował typów maszyn no i nie wpisałeś dokładnej daty wykonania zdjęcia, tam są dwie kolumny w jednej wpisujesz rok [i to zrobiłeś] a w innej "Q" wpisujesz dokładna datę.
Fajnie było by jak byś wpisał nazwy fot, na www musi to potem jakoś wyglądać, zamiast nazwy foty jak nie możesz nic wymyślić można napisać nazwę/typ samolotu, ale tego u Ciebie  brak
Ostatni problem to Twoje foto do legitymacji, bo sam przyznasz ze ono mało legitymacyjne jest [co prawda zanim się legitymację dostanie to troche czasu mija i trzeba się "zasłużyć" ale aby w przyszłosci nie wracać do sprawy to pilnujemy teraz]

hesja

• Prezes SPFL
  • Solo Pajlot
    • hesja
« Odpowiedź #9 dnia: Styczeń 25, 2011, 05:40:34 pm »
a feee wstydz sie Stary!
dostales zgode na drugie podejscie i tyle bledow??

ludziska - robcie to dokladnie!

na otarcie lez dostaniesz Novica :)
:) Serdecznie pozdrawiam

Sławek Krajniewski

krispol

« Odpowiedź #10 dnia: Styczeń 25, 2011, 08:48:26 pm »
a feee wstydz sie Stary!
dostales zgode na drugie podejscie i tyle bledow??

ludziska - robcie to dokladnie!

na otarcie lez dostaniesz Novica :)

No troszkę się zawstydziłem bo zbyt duże zamieszanie robie :) A za Novica dziekuję. Mam teraz troche więcej do czytania:)

Tarantella

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Styczeń 25, 2011, 09:24:16 pm »

No troszkę się zawstydziłem bo zbyt duże zamieszanie robie
  oj tam,  oj tam , jak juz  wchodzic na salony, to ino  z hukiem! :)